1. 176.
    +1
    öncelikle şimdi ki halimden biraz bahsediyim ki 10 yıl sonra okuduğunda yabancılık çekme bin.

    okul bitti biliyosun, 2 ay çalıştın bilgisayar fln topluyodun, çok binlikler yaptılar, hak yediler ayrıldın işten. 2 aydır evdesin. ne bi gibime yaradığın var ne çıkıp bi dolaştığın. eve tıkılı kaldın, annenin eline bakıyosun hergün bu yaşında, bakalım bu gün ne yemek yapıcak diye. senin ben izzet-i nefsini gibiyim.. iş başvurusuda yapmıştın acaba kabul edicekler mi? lan nasıl bi kağıt doldurmaydı o amk. ne sordularsa zayıf ya da orta yazdın çıktın. olum sen harbi safsın lan. bu sözümü unutma, kızda sana böyle demişti " çok saf ve iyi niyetlisin ".. belki bu düşünce seni tamamen olumsuzluklarla yaşatıyor. ama insanın içinde böyle huzur doluyor be koç. düşünsene yalan rüzgarıyla oradan oraya sürüklendiğini, her gece başını yastığa koyduğunda bugün söylediğin yalanları saydığını. içi sıkılır lan insanın içi.. sen bütün olumsuzluklara rağmen " çok saf ve iyi niyetliydin " koçum, bu yaşında. dur lan sevdiğin kızdanda bahsediyim az. belki hatırlar, belki unutursun, belki de bakarsın karın olur çıkar lan. ne güzel olur :) ya da şimdilik böyle düşünüyosun bilemeyiz. bu yazdıklarımdan sonra adını zaten hatırlıcaksın ( unutsan bile ). illüminati sayesinde tanıştınız lan. ne garip di mi? blogtv aracı oluşmuştu hatırlıyor musun? o seni bulmuştu, sözlükten mesaj atmıştı. sonra msn e geçtiniz sonra iyi güzel gidiyodu herşey, bi anda tersine döndü. hatırlıyosun di mi :) sonra bayram arefesinde arkadaşınla kalkıp izmire gitmiştin kızı bulup tüm olumsuzlukların hesabını sormaya, yüzünden öğrenmeye.. neyse gibtir et içim daraldı şimdi. çocukluktu deyip geçersin zaten. ama şuan önemli mevzular gibi geliyo gözüme :)

    senin hakkında biraz konuşalım şimdide.

    aslına bakarsan gelecekte hiç bi hayalin yoktu şuan gözümde. şimdi nerelerde olursun bilmem. biri sorduğunda pc mühendisliği istiyorum diyodum hatırlarsın. gerçekten isteyip istemediğimi bende bilmiyodum fakat bunu haketmek için hiç çalışmadığım bariz bi gerçek.. aslına bakarsan şu işi yapmayı istiyodum lan yalan yok. bunun içinde bişey yaptığım söylenemez ama bahsediyim. hani router controller'ı olmak.. it manager.. sen oturcan evinde, seni çağırıcaklar. onlar için 2 gün sürcek gibi görünen işi sen 10 dk'da halledip 10bin doları cebine koycaktım. bu işi hayal ediyodun lan sen 18 yaşlarında. şimdi nerelerdesin acaba.
    evlendin mi lan? sevdiğim kızlamı evlendin bin. 28'inde olucaksın o yaşlarda. evlenmiş olursun umarım yoksa geç olur olum. bilirim seni karı kıza pek düşkünlüğün yoktur, o yüzden o yaşlarda evli olursun umarım ve umarım düşündüğüm kişiyle evlenirsin. seversiniz ki siz birbirinizi lan. o yaşlarda çocuk olmasıda normal aslında. ne koydunuz lan çocuğun ismine? erkek mi kız mı oldu yoksa mutasyon geçirmiş bi yaratık mı amk. olur mu olur, senin bilinçaltı biraz değişikti hatırlarsın :)
    aslında şuan bunları yazıyorumda, senin o günleri görüp bu yazıyı okuyacağında aşikar be usta. gibtiğimin sözlüğü kapanmazda inşallah okursun bu yazdıklarımı. seni hakkaten seviyodum panpa bak taa bu yaşımda :)
    ha bişey daha. olurda manitasız kaldıysan eğer şu sözü hatırla. b planı

    seven gibilir giben sevilir.

    unutma.

    hadi hayırlı işler, bol kazançlar, sağlık ve mutluluklar :) yengeyede selam söyle(varsa)
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster