1. 1.
    0
    hesap soruyoruz.

    ben başlıyorum.

    selam huur çocuğu. 35 yaşına geldim, hala geleceğim belirsiz senin yüzünden ki bi geleceğim varsa tabi.
    evvela sigara muhabbetinden başliyim. lan binin evladı! ne vardı orda uzatılan sigarayı almıcak ha? ne vardı ki "- ben zaten günde en fazla 1-2 dal içerim yeaa " dicek? dıbına kodumun salağı seni. şimdi ki halime bak bide. günde 2-3 paket bitiriyorum, sırf senin salaklığın yüzünden, bırakamıyorum.
    şuan anamla aram iyi çok şükür, peder gibtir olup gitti o da güzel bi netice. ama sana acıyorum biliyomusun bin. zamanında düştüğün durumları hatırladım da.. lan insan anasına hayvan muamelesi yapar mı huur çocuğu? o kadın seni besledi büyüttü okula git diye kıçını yırttı. sen ona ana derken bile yabancı hissediyodun kendini, cansız bi nesneye seslenmekten farksızdı " annene seslenmek " senin için. senin ben tü huur çocuğu. al sana doğuştan gelsin o zaman http://inciswf.com/1287955941.swf

    aile kısmınıda geçtim. gelelim karı kız meselelerine..
    lan. bak sinirden elim ayağım birbirine dolanıyor. zor yazıyorum o derece!
    nası bi küfürle başlıcam ona bile karar veremedim neyse. lan salak çocuk. sen nası bi ergenmişin lan, şimdi düşünüyorumda. 2 yanına yanaştığın kız pas vermeyince triplere fln giriyodun. nası bi ezikmişin olum sen. bide şimdiki haline bak amk. kadına yanaşıyorum, selam diyorum selam diyo. bi konudan giriyorum devamı geliyo amk. her gece amın bini bi para. sen nası bi aptal mışın lan söylesene bana? giderdin kızın yanına. " - ee, ııı, ooo, " der dönerdin amk. sonrada derdin " - ben nerdeeee yanlış yaptım.. " al sana bak yine çok sinirlendim. http://inciswf.com/1287955941.swf

    şimdi iş mevzusuna gelicem.
    be hey dürzü buraya bak. senin ben ecdadını gibsem yeridir biliyomusun? lan şuan ki halim senin ellerindeydi lan sadece senin. azcık kafanı kaldırsaydın da geleceğe yatırım yapsaydın, en güzel şartlarda yaşayabilirdim. ama sırf senin yüzünden, 30 umdan sonra elim ekmek tutmaya başladı. kendi aklımda bişeylerin farkına varabildim. lan huur çocuğu peki ya senin aklın nerdeydi!!!1?

    neyse güzel kardeşim. bak şimdi;

    evim var, arabam var. eşim yok ama zor değil bulmak, o da olur yakında. kariyer sahibiyim, güzel bi işim var. sosyal hayatımda cabası. özetle mutluyum lan bin! senin şu an ki halinden 10 kat daha rahat ve mutlu bi hayatım var.

    şimdi avuçlarını başına koy ve düşün. neden şu dk itibari ile, kendin için, geliceğin için.. bişeyler yapmıyosun? giden zaman geri gelir mi? bugünün işi yarına bırakılır mı hiç? bi düşün..

    hadi elini gibmeye devam et şimdi, isim de takmışındır sen.
    ···
   tümünü göster