1. 1.
    +1
    Gunaydin. Bayadir incisozluk'e girmiyodum. Bu arada liseli sayisi da baya bi azalmis, iyi olmus. Neyse picler, simdi size naughtyamerica.com dan belese video izlemeyi gostericem.
    Firefox/Opera kullananlar toplansin, geri kalanlar ya firefox indirsin ya gibtirip gidebilirler (internet explorer kullananlara iyice kafam girsin zaten).
    Benim yazdigim GreaseMonkey/Javascript kodu burada: http://shortText.com/ewo6JM
    Aranizda paranoyaklar varsa diye duz text formatinda yukledim kodu. Koddan anlamiyosaniz GreaseMonkey indirin Firefox'a, yeni script yaratip o sayfadaki kodu kopyalayip yapistirin direk.
    Yazilim bilenlere aciklama yapmama gerek yoktur sanirim.

    Yeni scripti yarattiktan sonra naughtyamerica.com sitesinde herhangi bi videonun linkine girin (misal: http://tour.naughtyameric...C40LjguOC42NDIuMC4wLjAuMA )
    Simdi firefox adres cubugunun yanindaki GreaseMonkey ikonu'nun (maymun kafasi) yanindaki kucuk oka tiklayin, acilan menude 'kullanici komutlari'ndan video tipini secin. Aranizda Mac kullanan zengin picler varsa onlar Quicktime secsin.
    Bikac saniye icinde video-stream i baslamis olucak. Artik yeni baslik acip brazzers sifresi dilenmenize gerek kalmicak.

    Ayrica, simdi birisi cikar da "O siteler yasakli amina koyiim, nasil gircez?" diye sorarsa, o kadari sizin sorununuz. Artik proxy mi kullanirsiniz, Tor veya Johndofox browser mi kullanirsiniz o size kalmis.

    Hepinize iyi gunler.
    Ozet: Belese HD zengin ferresi izleme yontemi anlatiyoz kodumun cahili, oku ogren.
    ···
   tümünü göster