1. 226.
    +13
    3 ay öyle böyle geçti. genel olarak bana bakıldığında 7 kilo vermiş gözlerinin altında bim torbası kadar şişik olan yürürken galiba sokakta yaşıyor diyebileceğiniz saç sakal birbirine girmiş perişan bir bin olmuştum.

    kızılay a yol aldım... son testimi yaptırıcam.

    girdim yine içeri tarifsiz endişe ve korkularla.. yine o kancık. aids testi dedim. 30 lira dedi. zam yapmışlar birde dıbına koduklarım. aldım fişimi doğru 3. kata.. kan alma faslı ve ardından yarım saatlik gergin bekleyiş..

    o ihtiyar doktorun bana temizsin diyen dili, bana hiç bir deterjanın veya leke çıkarıcının vermeyeceği mutluluğu verdi. o adama orda sarılmak istedim öpmek istedim. ama erkeklere tövbeliydim lan ben...

    artık değil erkek gibmek, karı giberken bile korunucaktım, bu müsibet beni adam etmiş yola koymuştu. çocuk yaşta yaşadığım bu olaya iğrenerek bakanlar var pek tabii doğaldır ancak bu benim gibi bir armutun olgunlaşmasında ki en büyük adımlardan biridir...

    şuan söylediklerinizden hakaretlerinizden utanıyor muyum? tabiki hayır. ben hakettiğim bir cezanın sonuçlarına katlanıyorum şuanda. ve söylediğiniz her şeyi hakettiğimi düşünerek olgunlukla karşılıyorum. eğer aileysek saklım yok benim.

    bunu yazmamda ki amaç belki birilerine ders olsun dur... gerisi teferruat beyler.. takip edenlere selamlar sevgiler efendim. muck.
    ···
   tümünü göster