1. 601.
    +26 -9
    sabah amcam evden çıkarken uyanmıştım. amcam şehirde bir işim var demişti dedem ninem ben kalmıştık bende evde sıkılıp akşama doğru elvinin olduğu evi uzaktan gözetlemeye karar verdim.

    karşı evin duvarından evi gözetliyordum birden ensemde bir nefes hissettim elim ayağım donmuştu kendimi iki adım ileri atarak arkama baktığımda ufacık bir kedi yavrusu bana bakıyordu kedi çok sevimliydi ama oradan uzaklaşmayı tercih ettim köy meydanına doğru yürürken deli rızayı gördüm.

    arkası bana dönüktü rıza diye seslendim rıza durdu 2 dakika boyunca hiç kafasını çevirmedi bende onu izliyerek dona kalmıştım birden çok hızlı birşekilde kafasını bana çevirdi gözleri yere bakıyordu gözlerini kapadı ve titremeye başladı bende dedim delilikde levelmi atladın amk bu iyice titriyordu sonra aaallaaah diye bağırdı rıza çılgınca sağa sola koşturuyordu sonra korkmaya başladım eve doğru koşmaya başladım elvinin evinin önüne geldiğimde durdum evin ışıkları yanıyordu.

    içeriden serfinin fısıltı seslerini duyuyordum dinlemek için pencerenin altına geldim serfinin sesi ben geldiğim zaman durmuştu havada kararıyordu.

    birden çatıdan bir gölgenin geçtiğini gördüm ben çatıya donuk gözlerle bakıyordum korkmaya başladım çatıdaki gölge birden sabit bir şekilde durdu ben içimden dua okurken çatıdan birden siyah birşeyin yuvarlanarak düştüğünü gördüm beş saniye içinde beni belimden kavradı kafamı pencereye vurup pijamamı yırttı birden içime cehennem gibi sıcak bir şeyin girdiğini hissettim sanki şekli dikdörtgendi kafamı çevirip baktığımda kırmızı gözlü boynuzlu kıllı ayakları ters bir yaratık tarafından tecavüze uğradığımı gördüm nefesimin sıcaklığı pencereyi buhar yapmıştı birden pencere açıldı serfin pencereden ayağını çıkartıp ağzıma soktu arkamdaki yaratık kafamı pencereye sıkıştırdı deli rıza titreyerek ağzıma vermeye başladı o gün sabaha kadar seviştik şuanda çok mutlu bir birlikteliğimiz var gece tabuta girip bile sevişiyoruz
    ···
   tümünü göster