1. 1.
    0
    türk kızları erkekte salaklık olsun derler ama rus kızları aklı zihni iyi çalışsın kişilikte iyi ve bakımlı olsun derler

    türk kızları karizmatik olsun derler rus kızları karizmaya tınlamazlar

    türk kızları için para önemlidir rus kızları kominizmin getirdiği bişey olsa gerek parayı umursamazlar

    türk kızları altında arabası olsun derler rus kızları için farketmiyor arabaya hiç gerek yoktur derler

    türk kızları yakışıklılığa önem vermezler ama azcıkta olsa yakışıklılık olmalı derler ama kimileri hiçmi hiç önem vermiyorlar. kıro olsun muazzam yakışıklı olsun yinede hayır derler fakat rus kızları ne kadar yakışıklıysa o kadar etkilenirler. çok yakışıklı kıro tipliye bile fena çarpılırlar.

    türk kızları hoşuna giden erkeğe gidip konuşamaz sadece çatlar. ama ruslar rahatlardır hoşuna giden bi erkeğe çok rahat konuşurlar

    türk kızları fiziğe bakmazlar fiziği bozukta olsa şişkoda olsa karizma olsun yaşı büyük olgun olsun tamam derler. ama rus kızları için fizik çok önemlidir hep kendinden küçük genç körpe erkek derler en büyük önemlilik erkeğin vücut hatlarıdır tepeden tırnağa fiziği düzgün muhteşem olması halinde kızı en büyük etkileyen 3 ana faktörden biri olur.

    türk kızları etikete önem verirler iyimi güzel marka olsun derler üzeri pasaklıda olsa pasağa bişe demezler. lakin ruslar üzerindeki giyii farketmez kıro giyimide olsa tamam derler üzerinde kesinlikle pasak olmamalı derler.

    türk kızları adam sigarada içsede o kültablası gibi kokan ağzını öper. ama bi rus asla pis kokan ağzı hiç öpmek istemezler.

    türk kızları kendilerini erkeklere beğendirmek için kafalarını sarıya boyatırlar. ve bir çok erkekten laf yer rus kızları anadan doğma orjinal sarışınlardır 2'inci dünya savaşında büyük erkek kayıpları yüzünden rus ülkelerinde bayan nüfusu erkek nüfusuna nazaran %18 daha fazladır ve rus erkekleride paso votka'yı sek olarak içerler cinsel ilişkiyaşamak istemezler bu da bayanlar için büyük problem olmaktadır ve erkek için hep başka ülkelere gidiyorlar ve erkek için gazetelere ilan masrafı yapıyorlar.

    türk kızlarının en kezbanı bile kendini prenses zanneder ve kaprisinden nazından yanına bile yaklaşamazsın rus hatunlarda ise gerçekten bir prenses olmalarına rağmen en ufak bi kapris yoktur

    edit: sözlükte ne çok amlı varmış ak
    ···
   tümünü göster