1. 1.
    +1
    author un konu ile ilgili açıklaması

    lan inci konusunda bakışını anlayamadım gitti. bi küfrediyosun bi takdir ediyosun

    zütleri kalkıp bana kafa tuttuklarında sinir oluyorum, okana, ekşiye ayarı verdiklerinde, sempati duyuyorum. teknik olarak inci, aslında bir sözlük sayılmaz.

    inciye, ekşi'nin yarattığı şizoid atmosferli sözlük formatıyla dalga geçen, bir halk ayaklanması olarak bakıyorum.

    bir sürü zeki, akıllı, fırlama, kuralsız, ezbersiz genç ekşi gibi ortamlarda kendini çok elit, çok akıllı, çok üstün sanan ve bütün toplumla alay eden gerizekalılara ayarı veriyor.

    bunu yaparken elbette ekşiyi savunana okan'a da, bir zamanla ve hatta hala ekşiyi yücelten, ekşiyi kullanan, ekşiden alıntılar yapan, potansiyel ekşi okuru ve yazarı olan gazetecilerle dlu medyaya da saldırıyorlar. ayar veriyorlar.

    ve işin en güzel yanı, şu anda piyasadaki en büyük sözlük olmaları. yazarları, diğer sözlüklerden fazla ve bi yeni yazar alımına giderlerse, bu daha da katlanacak.

    ayrıca benim author hesabını da bana teslim ederlerse sevinirim zira bu sefer de "ben olmayan" birinin orada çok tanınan, bilinen ve benim simimle ozdeşleşmiş bir nikle hareket ettiğinde sonuçlarına gerek hayatta benim katlanmak zorunda kalacağım sorunu ortaya çıkıyor ki, yıllarca ekşi'nin bana attığı iftiralarla özel hayatım büyük darbeler almışken, şimdi de incinin bana iftira atması gbi bir şey olacak bu.

    dolayısıyla, ekşi'den tiksinen, oradaki mantıktan tiksinen inci samimiyse, ekşinin yolundan gidip gerçek insanlara iftira atmaz, özel hayatlarını, isimlerini karalamaz, author nikini teslim eder
    ···
   tümünü göster