1. 1.
    +4
    öncelikle selam panpalar.

    digitürk'ün inciye erişimi engellettiği söylenmekte. buna karşılık olarak digitürk kullanıcısı inciciler olarak, digitürkü iptal talebi vererek tepkimizi koyabiliriz. (ya dıbına koduklarım desenize burdan maç linki paylaşıyoz zaten bin olsa link mi paylaşırız hahaha) zaten hemen kapatamıyorlar ve sizi en az 3 kere geri arıyorlar. mesela şimdi vereceğiniz bir iptal talebi ocak ayının 3 ünde aktif oluyor ve 3 ocaktan itibaren digitürk kapanıyor. tabi siz talebi bugün verdiniz diyelim, ocak 3 e kadar mal mal kapanmasını beklemiyorlar bu arkadaşlar. ikna ekibi sizi ocak 3 e kadar 3-4 kez arayacaktır. sizden "digitürkü neden iptal ettiriyorsunuz" gibi bir sorunun cevabını isteyecekler. o zaman işte inci sözlüğe erişimin yasaklatmanızdan dolayı diyebilirsiniz. yeterli katılım halinde bu olay digitürkün yetkililerine iletiliyor çünkü. neden bi anda bu kadar iptal talebi alındığının hesabını verecekler. ve bu durumu düzeltmek isteyecekler. aynı olay bloglar için yapılmıştı. bu şekilde bloglara erişimin engellenmesinden ötürü iptal talebi verildiği söylenip bu olayın digitürkte bi yerlere ulaşması sağlanmıştır.

    beyler canları çok tatlı bunların. iyi bir katılım gerçekleşirse %99.96321 başarı sağlarız. bloglarda bu şekilde yapmıştık.

    özet: biz şimdi digitürkü arayıp iptal talebi vericez, neden sorusuna incisözlüğe erişimi yasaklattığınız için diyeceğiz. ocak 3 e kadar bizi digitürkten 4-5 kez arayıp neden kapattırıyon yarram dicekler. biz de ananın amı inciyi engelletmişsiniz dicez.

    not: medya falan hikaye. kendi göbeğimizi kendimiz kesebiliriz. yanlışlıkla gibimizi kesmeyelim aman panpalar.
    ···
   tümünü göster