1. 1.
    +2 -2
    en son kafası kesilen rus esir bir teğmenmiş, tankla ateş açarken yakalnmış.bu teğmeni çeçen esirlerle değiş tokuş etmeye gitmişler, diğer rus askerler evin içinden ateş açmış çeçenler onları da yakalayıp alayının kelleyi almışlar.

    ulan o ruslar kafalarını kesen çeçenlerden daha çok zalımlık yaptılar ama mal çeçenler sırf bu video ve diğer dünyaca ünlü unkown russian solider videosu yüzünden bütün dünya tarafından nefret edilen insanlar oldular.

    zaten bu videodaki bütün çeçen askerleri öldürülmüş.

    o diğer ünlü videodaki rus askerin kafasını kesen çeçenin adı selahaddin temirbulatov o da 2000 yılında yakalanıp ömür boyu hapse mahkum edilmiş, işkence görmüş, kolunun biri kangren yüzünden kesilmiş.

    zaten rusya ramzan kadirov adlı kuklayı çeçenistan c.başkanı yaptıktan sonra bütün çeçen direnişçiler mapuslara girdi ve öldürüldü. ramzan dingili de rus panpalarıyla alemlere akıyor. sağ kalan ve türkiye'ye kaçan şerefli çeçen komutanlar ise türkiye'nin acizliği sayesinde türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde rus ajanlar tarafından öldürülüyor. öldürülen komutanların listesini rus istihbarat servisi kgb ye ramazvn kadirov'un verdiği ve rus ajanlarında kaypak rusya yanlısı çeçenlerle işbirliği yaparak bu komutanları öldürdüğü söylenmekte ;)
    ···
   tümünü göster