1. 76.
    +3
    bu olayı meşru gören, destekleyen insanlara sormak isterim;
    hadi kafkasya tarihi itibariyle sosyalist rusya tarafından zulme uğramış olabilir çeçenler. tabi bu huur çocuğu videonun hiçbir şekilde haklı bir gerekçe veya etkiye tepki sonucu doğduğunu söyleyebilmek için yeterli bir sebep değil bu. hadi belki daha önce yaşadıkları onları bu katliamı yapmaya itmiş olabilir..(analarına tecavüz edilmiş deniyor ya.. yarın öbürgün onun da videosunu biri çıkarır masaya vurur allah muhafaza ama o zaman video teknolojisi pek gelişmemişti tabi * ) hadi zor olsa da bir şekilde empati kurmayı başarabildik diyelim.
    fakat sen ulan huur çocuğu ben seninle nasıl empati kurabileyim? hayatı boyunca canlı olarak gördüğü en dehşetengiz sahne babasının kestiği kurbanı uzaktan izlemek olan bin. sen bu olayı bilgisayarının başında yorumlarken hangi gibtiğimin kafasındasın? veya şunu sormak daha doğru olur sanırım "senin anana kim tecavüz etti?" de. kendini bu videodaki taraflardan biri olarak adlediyorsun?
    bu doluluğu bir nebze olsun burada boşaltmak istedim, başka hiçbir platformda bunu bu kadar iyi yapamazdım kusura bakmayın lütfen.
    ···
   tümünü göster