1. 26.
    +5
    şimdi parfümü nasıl koklayacağız? işin aslı buradan başlıyor. mağazalarda görüyorum ve oha diyorum. parfümü alıp kapağına sıkıp, burunlarını içine sokuyorlar. hasitrin amk. parfüm kim siz kim, gidip ahırda inek besleyin, o koku ancak keser sizi.

    öncelikle beyler. burada inci amcıklarına hizmet vermiyoruz, onlar özelden ulaşabilir. gibimin keyfi isterse onlara cevap yazarım, o ayrı. ama bu tavsiyeleri kendilerine uygulamaya çıkarlarsa, kendilerini etkileyip lezbiyen olma ihtimalleri vardır ki, aklınızda olsun. bu amlılarımız için ciddi bir uyarıdır.

    şimdi nasıl test edip bakacağız parfümü. bir kızı etkileyeceğiz. bu sıçtığımızın resmidir. çünkü, bizi etkileyen kızı etkilemez, onu etkileyende bizi. söyledik az önce. o halde, bize düşen iyi bir burun sahibi olup kokuları tanımak. bunda şu şu kokular var, bu şu işimizi görür demek.

    öncelikle, parfüm asla kağıtla kapakla filan denenmez. erkeğin parfüm kullanma amacı başkadır. ve parfümdeki organik tabanlı bileşenler, teninzdeki ter tuzu, sizin kimyanız vs. ile birleşir ve her kişide farklı bir koku ortaya çıkar. yani, parfüm her zaman tende denenmelidir.
    ···
   tümünü göster