1. 76.
    +2
    ve gelelim afordizyaklara. afrodizyaklar kızı azdıran kokulardır. kızın barutunu ortaya çıkarır. size ateş olup yakmak kalır. bunlarda ağır kokulu olmaz.

    erkeklerin bu konuya binlerce yıldan beri olan ilgisi tonla afrodizyak keşfiyle sonuçlanmıştır. en son keşfedilenler ise, feromonlardır. bunlar memeli üreme hormonları (hormon değil bunlar ama) ihitave eder. sevişme sırasında kadının yaraağı yemeye hazırlanması için gereken faaliyetleri vs. başlatırlar. spermde vs. bolca bulunur.

    işte bu feromonlar, kadını baştan çkarır. ama bunlara ihtiyacınız yok aslında. çünkü ziden bolca çıkıyor. libidonuzu yüksek tutun yeter.

    feromonlarun çoğu kokusuzdur. bu yüzden koklayıp vs. anlayamazsınız. size de genelde etki etmez, ancak bir kız onu anlayabilir.

    fakat, feromon dışı afrodizyaklar azdıracağınız kız için faydalıdır. feromondan kaçış sebebimiz, varlığını bilemeyişimiz. ancak bazı japon parfümlerde bulunuyor. pahalılar. aldığınız parfümde var mı, yok mu, anlamak imkanımız yok. ama, kocaman bir aması var, eczanelerde filan bunun daha etkili kremler, özel parfümler halinde olanı var. fiyatları da çok fazla değil. fakat bunlardan mucize beklemeyin pek, baştan aktarayım.

    parfüm versiyonları bizim için daha uygundur, çünkü aynı zamanda başka etmenlerde içerirler genelde. rahatlatıcı vs. olanlar gibi. kalite bir parfüm ve feromon kremi/spreyini birlikte kullanmak akıllıca olur bence.

    şimdi afrodizyak etkili olan kokuları yazalım. ama bakın, dikkat edin, tavlanmamış kızı azdırmaya çıkarsanız, ters teper. ha memesini sıkmışsınız, ha afrodizyak dayamışsınız. bunlar kızın ateşini artırır, daha azgın yapar. ama onu yarağa ikna etmek hala size düşmektedir. ama, şu kesindir, bu parfümler, yani afrodizyak olanlarla bir kızı gibilmeye ikna etmekte, giberken daha ateşli etmekte çok daha kolaydır.
    ···
   tümünü göster