1. 76.
    +4
    feromonlar bir saat filan ancak etki gösterir, uçar gider, ama iyi parfümler uzun süre etkili olabilir. işte asıl handikap budur. o yüzden biz dededen kalma yöntemlere bakalım daha iyi.

    kadınlarda afrodizyak etki yapan bir sürü şey vardır. en bilineni, misktir. aslınd ahacı yağı denen şey, miskin ta kendisidir. ama, o eskidendi. şimdilerde misk diye, sentetik veya bitkisel kokuları bizim hacıağalara kaktırıyor araplar.

    misk, sibiryada yaşayan bir tür ceylanın erkeğinden çıkarılır. bu ceylan koruma altında bugün, nesli tükeniyor. o yüzden hakiki misk bir hayli pahalı. fakat etkisi kesindir. şaşmaz. sentetik olanı var, koku aynı ama doğalı kadar etkili değil. alacaksanız, saf misk satılıyor, ona başvurun daha iyi. 10 ml'si 25 dolar filan. iyi tarafı, kokusu dayanıklıdır, uzun süre fayda eder.

    bunun dışında bir sürü şey kadına fayda eder. basitçe listeleyelim.

    listenin başında vanilya gelir. kıza vanilyalı bir şeyler yedirin çıkınca diye eklemenin faydasını umarım görürsünüz. ama onunda sahtesi var amk. buna dikkat edin. özellikle yanık vanilya kokulu parfümler, bu işte gayet iyidir.

    yasemin, gül, sandal ağacı, zencefil, ylang ylang, tarçın, bilhassa singapur tarçını, çin tarçını o kadar olmaz, misket limonu, fesleğen, badem çiçeği ve kendisi, iyi afrodizyaklardır. eğer bahsettiğimiz gibi kolarken hikayesi size bu bitkileri anlatıyorsa, o parfümün afrodizyak olduğunu söylemek mümkündür.

    ha, söylemişken, kızı yıkayacaksanız, ki kızı yıkamak bir ritüeldir, banyoda gibiş apayrı bir zevktir. hele ki gibişin zirvesi olan züt gibmenin bir numaralı mekanı banyodur. küveti fesleğen veya misket limonu kokulandırılmanız, yatağınızı fesleğen kokulu yapmanız, size başka bir gece yaşatabilir.

    marka isteyenler, ne bileyim amk. o kadar hafızam olsa, çöpçü olurdum amk. aleminde. bir sürü marka var, bir sürüsünün de afrodizyak, davetkar vs. olan modeli. hepsini akılda tutacak, bilgisayarmıyız lan biz?

    umarım parfüm seçme işini öğrenirsiniz binler. doğru seçilmiş bir parfüm, bu işin anahtarıdır. size bu iyiliği kimse yapmaz, bunları böyle anlatmaz. amk. neler kastık bunları öğrenene kadar, çinde, mısırda filan...

    kitap yazıp satsak bunları, tonla para verir alırdınız, şimdi bir nick6 bile yapmazsınız siz binler, bilirim ben sizi.

    @9 sen, atını giben kovboy, züt oldun mu orada şimdi? kimle dans ettiğini bileceksin birader, herkesi kendin sanma..
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      amina kodumum azmani ahbxhxxhdheue mfks
      ···
   tümünü göster