1. 101.
    +1
    ulan galatasaray lisesi mezunu, entellektüel bir geçmişi olan bir insana incigiber diye bağırınca siz eleştiri mi yapmış oldunuz huur evlatları. bildiğin liseli saldırısı bu. o programa bağlanıp huurluk yapan kız, senin ne gibi bir bilgi birikimin, akademik geçmişin var da gelip konuşuyorsun?

    bu ülkede siz de belki iş yaparsınız, ama nerde yaparsınız? birbirlerine "reyis" diyen, "atayistlerin aq dinsiz köpekler" jargonuna sahip insanlar belki hoşlanır yaptıklarınızdan: "ulan programa bağlanıp inci giber dedi la huohahaheauhea" diye gülerler belki yarım akıllı mahalle arası yaşayan huur evlatları.

    evet, bu ülkede "ananı da al, git" diyenlerin boruları ötüyor. o yüzden siz de büyük sempati toplayabilirsiniz liseli ziyniyetli huur çocukları, ama tutup da sol taşşağındaki ter damlacığı bile olamayacağınız bir adamı arayıp da "inci sözlük" adını kullanarak hepimizi yaptığınız şu taka alet etmeseydiniz keşke.

    kimileri gelecek bana inci sözlük anarşisttir nihilisttir pragmatisttir falan diye giydirecek, bir kısmı annemle ilgili küfürler edecek, kimisi de liseli sensin diyecek. sorun bu huur evlatlarının bana ne diyeceği değil açıkcası. sorun, okan bayülgene bağlanıp incigiber.com un sana selamı var denildikten sonra, 3. yıldızın içine okanın fotoğrafını koyan huur fırlatması adminlerin basiretsizliği.

    zannettim ki buradaki insanlar 31 çekmekten suratı etli pide kıvdıbına dönmüş bir avuç liseli güruhu değil de, kimisi avukat, kimisi doktora öğrencisi, kimisi işletme sahibi, kimisi de kaliteli üniversitelerde kaliteli bölümlerde okuyan ve genel kültür seviyesi türkiye ortalamasının kat kat üzerinde kişilerin, stres atmak ve küfür içerikli espriler yapmak ve birbirlerine bir gram kızgınlık duymadan bu küfürleri birbirlerine söyleyebilmek için bir araya geldikleri özgün bir ortam. özgün bir ortam dedim evet, ama, bu bildiğin lisede hani hocaya "hocam sümbülzade vehbiden şiir okuyabilir miyim" dediğinizden sonra "oku bakalım evladım" diyen hocaya "azmu hamman edelim sürtüştürem ben sana... " şeklinde basit eşşek şakalarının yapıldığı bir ortama dönmüş. eğer böyle bir ortamdan bahsediyorsak, kusuruma bakmayın ama, bildiğin pertevniyal lisesi lan burası. neresi özgün bunun? daha önce yapıldı, yapılıyor ve yapılmaya devam edecek bu tarz "amua goyduk bülent başgaaan" muhabbetleri.

    diyeceğim o ki(liseliler özet olarak algılayabilir), kusura bakmayın ama, yaptığınız şeyin kaliteli olabilmesi için, özgün olması lazım. sizin bu yaptığınızın özgünlükle hiç ama hiç alakası yok. bakın size bir örnek vereyim, siz izleyin ve anlamaya çalışın "bu adam niye bize özgün değilsiniz diyo?" nun cevabını:

    >>>>> http://tinyurl.com/alisurmez <<<<<<<<<<< şunu izle dakika 1:45 ten itibaren. oradaki ortaokullu çocuk kadar bir vizyona sahipsin oya er kahpesi, ccc imelih ccc huur evladı ve anası gibişmiş adminler.

    özet: gibeyim yapacağınız işi
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster