1. 1.
    +1
    neyse acıdım amk siz egoist binler gibsen yazmazsınız ama korneasını gibtiklerim göz ucuylada hep bakarsınız

    aha size varan 2mtrak varan 4:

    iki tane bin varmış. sözlükteki fakirler gibtirsin gitsin tadında çok zengin binler. ben diyim koç sen de artık dünyadan şirket aklıma gelmio amk onların oğlu bunlar, iki arkadaş. ceplerindeki para yapabilecekleri şeyler sınırsızzz. neler neler amk yapıolar 25 yaşına kadar artık yapılmadık şey kalmıo. dünyadaki tüm güzel mankenlerle gibişmişler yat gezileri las vegasta anasının amı gibi pokerler falan vsvsvsvs aklına gelebilecek ne varsa yani ada bile almışlar amk ve bi noktadan sonra artık hiçbişey zevk vermemeye başlamış.

    bigün biri diğerine gitmiş demiş ki, "kanka hiçbi şey tad vermio amk herşeyden mi sıkılır insan, hiçbişey istemio canım"
    "aynen kanka" diye umutsuzca cevaplıo diğeri.
    "kanka birbirimizi gibelim" dio öteki. "hasssssgibtir lan!!11! öle şey mi olur amk?!" dio eleman.
    "dur amk hemen reddetme hemen ters cevap verme amk. belki hoşumuza gidicek. hiçbişeyden tad alamıoz amk. bi deneyelim amk herşeyi yaptık bu mu dert" fln dil döke döke en son diyo öteki tamam ben biraz düşünim fln bi süre düşünüo. "ii amk tamam yapalım ilk sen geç yap sonra ben yapım" dio.
    neyse geçio bizimki bi posta atıo buna. öteki başlıo ağlamaya ama hüngür hüngür it gibi ağlıo amk. "yaw dio neden ağlıosun dıbına koim tmam ben işimi bitirdim, sıra sende geç bi posta at amK?" dio
    bizim başta istemeyen eleman da şöle dio:

    "ah amk ona ağlamıyorum.. bu güne kadar neden yapmadık ona ağlıyorum amk!!... ":D

    gülünlan muallakler:)
    ···
   tümünü göster