1. 1.
    +13
    @11 valla olayın doğrusu şu. yarak iki çeşit. boy değil, sertlik önemli. kazık gibi, kemik gibi yarak var, pamuk gibi yarak var.

    kızın için sert, taş gibi yarak her zaman daha etkilidir.

    yarak büyük olunca, kalkmak için daha çok kan gerektirir. daha çok tansiyon gerektirir. bu da erkeğin vücut performansını düşürür. bunu telafi için yarak yumuşak kalır.

    o zaman ne olur, yarak içeri girerken küçülür, sıkışır, 25 cm olsada, 11 - 12 cm ancak girer. zaten daha derine sokarken hissedersiniz, gibiniz duvara denk gelmiş gibi olur. onun amı acıdığı kadar sizinde gibiniz acır baya. kan filan çıkar, yara olur üstü.

    insanın tahrik, yediği içtiği, sağlık vs. durumuna göre, ereksiyonu değişir. benim açıkca gördüğüm şey, yarak yumuşak olunca, kızın kolayca alabildiği. çünkü girince küçülüyor. ama zevkin daha az olduğu. gibimin taş gibi olduğunu farkettiğimde, çoğu zaman yarıdan fazlaya pek zorlamam. bu biraz tahrik olmamı azaltır. yarak yumuşar, kız taşşaklarımı hissetsin diye bir kaç köklerim o zaman. yoksa kaçar, durmaz altınızda.

    dildolara filan bakıp aldanmayın. önce dip tarafı sapıdır. kız nerden tutacak. sonra, onlar aynı şeylerde yumuşak latexten olur ve amda küçülür. kadın kocaman şeyi nasıl aldım diye gururunu okşar kendinin.

    ama gerçek erekte olmuş yarak kemik gibidir. her kızın onu almak harcı değildir.

    bu kıssadan hisse şudur: gibinizin boyunu takmayın. yediğinize içtiğinize vs. dikkat edin. ereksiyon kontrolünü önemseyin. gibiniz taş gibi olsun. başparmağınızı gibinizin üstüne koyunca, yarak daha kalınsa, kafidir herşeye. taş gibi bir yarak, onu güzel sokup çıkaran bir kalça kası, buna yetişen bir ciğer varsa, heleki elleriniz kızı keşfe devam ediyor, dudaklarınız da emmeyi kesmiyorsa, ötesi hikayedir.
    ···
   tümünü göster