1. 26.
    +1
    @30 artık karım yok. iki sene gibmedim, kurtuldum cadıdan. ayaküstü gibişleri aldatmaktan ve gibişten saymadığımız için, iki senelik abazaydım. geçen bir tezgahtar ahu denk geldi. birde asistan hatun. biri bakireye dişiliğini öğretme, diğeri işi bilene, gece yarısından sonra kurtadam olup sabaha kadar gibiş keyfi verme noktasında biraz tatmin edebildi, azıcık abazalık geçti sayılır.

    hocalık serde var amk, entrylerden belli olmuyor mu?

    haftasonu kız gelmiş. eşortmanları çekmiş, tepemde geziniyor. ben gitmişim özel mesajla incinin binlerine kız tavlamayı öğretiyorum. karı diyor, lan şu oğlanlara söylettiğinin yarısını bana söylesen, itin birisin sen filan. cevap belli: ben aslında kurtum, geceyarısını bekliyorum. kudurdu kız resmen. binlere yazdıklarımı okuyor ufff filan. geceyarısı oldu, bak onlar binler için, senin duyacakların başka güzelim. ve gel bakalım yamacıma diye aldım kızı.. sabah altıya kadar gibiş, içki, sritptiz, dans filan.

    sabahın altısında kız yanımda uyudu, gene sarıldım laptopa, hala mesaj atıyorum siz binlere... sizse bir nick6 bile yazmıyonuz, ebinizi gibecem ben bir gün, bekleyin siz öyle uyuz uyuz...
    ···
   tümünü göster