1. 51.
    0
    @54 ha, bu arada hiç bir taka faydası olmayan penis büyütücü denen zırvaları satmak için size kakalananlara da pek inanmayın. biz gibiyoruz, bizzat kendimizden biliyoruz. kaç kızı kaçırdık acemilikten zamanında. acıyor kız, canı yanıyor. onun için bu özel bir an. seninle yek vücut olacak. sen dayıyorsun, içim parçalandı sanıyor, ne yapacak kız? işi olmaz, kaçar.

    ha, huur olur, bol gibişmiş olur, senden derdi yarak yemektir, o zaman biraz değişebilir. ama sıradna bir kız, sevişirken asla canının yanmasını istemez. mazoşist olanlar bile. onların acı isterikliği daha sonraki safhalarda çıkar.

    bu gibi büyükler kızı gibemez demek değil. kaçmaması için çok daha maharetli olmak zorundadır demek. yoksa, kızı alıştırınca, zevk misline çıkar.

    o resimlerde sana söylenmeyen şey şu. yanyana iki kalem al. sırtına uçlarını dokundur kaç kalem hissediyorsun? şimdi eline dokundur, kaç kalem oldu? çünkü sırtında çok az sinir hücresi var. hissetmez pek. kızın amında da, o derinlerde aynı şekilde. sinir hücresi filan yok gibi bir şey. daha kötüsü o kaslardaki sinirler, sadece acı hisseder. kısaca, öyle dibine sokup kanırtınca daha çok zevk alır filan lafları hikayedir. alacağı zevk aynıdır karının, çünkü zevk almayan bir yerine dokunuyorsun.

    bizzat denediğim şeydir. sadece kafasını sokup çıkarıp kadını orgazma edebilirsin. ama şu kesindir, köklediğinde, taşşakların, kasıkların kızın klitorisine filan dokunacak, bu elbette büyük zevk onun için. ama, ayakta al kızı, sok dıbına kafasını yannanın, yannan sürtsün klitorise filan. bak gör nasıl kuduruyor zevkten. ama kökledin mi, acıyor, o zevki alamıyor, işte olay bu. ona acısını telafi edecek ek şeyler yapman gerekiyor.

    ha, bu, kızı gibip dağıtıyor olmanın zevki dersen, bak o hakikaten güzel bir zevk, ona itirazım yok.
    ···
   tümünü göster