1. 1.
    +11 -22
    part 1 -

    (+18) yasal uyarı bu hikaye ciddi derecede şiddet ve paranormal durumlar içermektedir. eğer hayal gücünüz yüksek ve
    halüsilasyon görme oranınız %46 dan fazla ize sizin için tehlike içerebilir...

    dipnot: bu hikayenin yazarı yani ben ! hikayem bitene kadar yazacağım sözünü dürüp büküp ananızın dıbına sokarım.. (sözlük var olduğu sürece) ama yazma sırası ve temposu tamamen bana özeldir. yani bir ilk parttan sonra 2.partı 4.yıl sonra bile yazabilirim ama yazarım.! bu, tamamen ruh halim ve dolaptaki nescafe ile alakalı bir durum.

    dipnotsal: bu hikayedi tarihler ve günler yanlış olabilir kişiler ve kurumlar hayal ürünüde ama maskelerin altında gerçek insanların olduğu aşikardır.

    selamu aleykum değerli huur evlatları siz bu hikayeyi okurken ben büyük ihtimal ile beynimdeki solucanlarla cebelleşiyor olacağım..
    27 haziran 2010 dün gibi hatırlıyorum.. günlerden cumartesi hava hafif sisli sabah saat 09:10 telefon çaldı dakikalarca ...
    2 dk sonra nergiz teyze alo diyerek bozdu odamın sessizliğini
    o kadar çirkin bir ses.. ugh! adeta insanın içini acıtıyor.. sus be kadın suss.. !! saat sabahın 9 zu bu telefon !! bu uzun konuşma da neyin nesi...
    susmuştu 17 dk sonra telefonun ahizesi telefonu öptüğünde gözlerimi tekrardan kapattım düzce hiç bu kadar sessiz olmamıştı..
    normal olmayan bazı şeylerin farkına varırsınız ara sıra ama kimseye söyleyemezsiniz ya hani öyle bir gündü saat 11:00 i geçmişti çünkü kadın programları çoktan başlamış..
    müge anlı ise dedesini usturayla kesen kızı arıyordu... kalktım ağzımın içi salya doluydu apış aram kaşınıyordu sabah ereksiyonu..
    tuvalete gittim etrafa sıçratarak ayakta işedim yaklaşık 15 sn ohh ! bu iyi geldi elimi yüzümü yıkadım.. ama suyu açmadan .. muslugun basına elimle vurdugumda
    kafasından damlayan suyla.. yemek evet yemek yemeliydim.. mutfağa doğru .. masanın üstünde patates kızartması çay zeytin..
    çay soğumuş.. ekmekler kızarmış sonra taşa dönüşmüş ısıtmaya üşündim.. yağ sürüp kuru kuru ayakta yerken soğuk çaydan sadece iki yudum..
    15 dk sonra yemek işi tamamdı ee şimdi ne olacak.. ®??? pc ye oturup java'da code mu yazayım sözlüğe girip am züt meme mi kararsızdım...
    kesin bişe varsa o pc ye oturacağımdı.. kıble rüzgarı denen bir rüzgar vardır.. sıcak mı sıcak eser yılın belirli aylarında ama sadece..
    dışarda o rüzgarın estiğini hissetmeme neden olan bir güneş parlaması vardı.. pc ye oturmadan dışarı çıktım..

    to be continued...
    ···
   tümünü göster