1. 1.
    +31 -22
    kimininki azdır dizginleyebilir kimininki ise fazladır dizginlemek icin ugrasmaz bile..
    hayır panpalar yanlıs düsünüyorsunuz bu tespiti yapan bir amlıydı.. lise sonda cıkmaya baslamıstım kız arkadasımla.. ismi x di..okudugum lise kız yatılıydı ve kız arkadasımın en yakın arkadası (4 yıllık oda arkadası) y 4 senelik sınıf arkadasımdı.. x ile aramızı yapması icin onu kullanmıstım..
    bi sonraki sene hepimiz üniversiteyi kazanmıs ben ve kız arkadasım istanbulda okurken en yakın arkadasımız olan y zonguldakta okuyodu.. kız arkadasımın dogum günü gelip cattıgında arkadaslarıma farklı bisey yapmak istedigimi söyledim ve ortaya cıkan fikir adalardan bir ev tutup hem adalarda gezinmek bigiblete binmek denize girmek hem aksam mangalımızı yapıp evde icmek kutlamaktı.. fikri gerceklestirmek icin adamlardan dublex bir ev tuttum ve y yi aradım.. kız arkadasımın dogum gunu icin yapdıgım planı anlattım o da hic ikiletmeden en yakın arkadasının dogum günü icin bu güzel plana dahil olmayı kabul etti..
    cumartesi sabahı adalara vardıgımızda icimizde bir heyecan vardı.. istanbulu kazanmısız, daha yazın bası ve biz adalara gelmiştik.ne mutlu bigündü bizim icin. bütün gün gezdik bigiblete bindik denize girdik. aksam da nevalelerimizi alıp eve geldik.. plan yapdıgım arkadaslarım da kız arkadasları ile beraber gelmislerdi ve ortamda sap olan sadece 2 kisi vardı.. biri y digeri de bir erkek arkadas.. gecenin ilerleyen vakitlerinde alkolün de etkisi ile herkesin cenesi acıldı ve bizim sap y ye yazmaya basladı..ben de aralarının olması icin muhabbete sürekli destek veriyordum..
    ve y o tarihi konusmayı yaptı "aslında her kızın içinde huurluk vardır kimininki azdır dizginleyebilir kiminiki ise fazladır dizginlemek icin ugrazmaz bile.." bunu dediginde vay bee görüyomusun ne tespit yapdı benim arkadasım gercekten harbi kız diye düşünüyordum.. aradan biraz zaman gectikten sonra y kusmak icin wc ye gitti bende ona asılan sapı onla beraber yolladım ve dedimki panpa kafası güzel zütür alt kattaki tek kisilik odaya yatır gel..o da tamam dedi ve söyledigimi yaptı.. sonucta yanımda sevgilim vardı ve ortamda diger arkadaslarımız da varken benım onu zütürmem yanlıs olurdu..
    bi süre sonra kız arkadasımın icine dert olmus olmalı en yakın arkadasının kafası güzelken asagıda yatıyo olması benden gidip bi bakmamı istedi..o ana kadar söyledigi o büyük laf benım icin harbi bir kızın söyledigi laftı.. asagı yanına indigimde nasılsın dedim.. iyiyim ama biraz üsüyorum dedi..tam yaz bası herkes kısa kollu giyiniyor panpalar.. bende elimle kolunu sıvazlayarak onu ısıtmaya calıstım arkadasca..(hani elinizi kolunuza sürtersiniz ya kolunuzu ısıtmak icin o işte)
    sonra dedim sana bir battaniye getireyim.. hayır dedi ve öptü benii.. kafam benımde gercekten güzeldi ve bisey demeye kalmadan üstünü cıkarttı ve en yakın arkadasımsın dedigi erkegin, kardesim olarak görüyorum dedigi kızın sevgilisinin hemde kardesinin dogum gününde altına yatmak istedi..tam o posizyona geldik ki noluyo lan dedim kendi kendime ve ordan uzaklastım hic arkama bakmadan..
    aradan 6 ay gecti seviglimle aramız asırı bozuk görüşmüyo gibiyiz.. bunu duyan y kalkmıs gelmis zonguldaktan ve o gece olanları "benım yanıma geldi beni öptü ve bana biseyler yapmak istedi ben karsı koyunca da cıktı gitti, sen benim kardesimsin mutsuz olmanı istemem bunları icimde tuttum mademki ayrısınız artık söylemeliyim diye düsündüm" diyerek ve huurca süsleyerek anlatmıs..
    ben 2 senelik sevgilimden simdiye kadar asık oldugum tek kızdan ayrıldım en yakın arkadasım olan y yüzünden.. suan bu olayın üstünden yaklasık 3,5 sene gecti ve ben söylemek istediklerini yeni anlıyorum..ama aslına bakarsanız ekgib anlatmış..
    evet panpalar her kızın içinde huurluk vardır kimininki azdır dizginleyebilir kimininki ise fazladır dizginlemek icin ugrasmaz bile ama kimininki ise hayat felsefesi olmuştur sadece huurluk icin yaşar..
    inandıgınız her ne ise o sizi hayat felsefesi huurluk olanlardan korusun..

    özet: panpalar altı harfliler yattı nasıl olsa özet istemeyin, illaki isticem diosanız da boşkoyun okumayın gitsin..

    edit: eksileyen oçlere sesleniyrum 2 satır 2 satır ballandıra ballandıra değil de tek sefer de yazdık diye mi suç oldu.

    edit2: başlığı boşaltan yeter lan2 ye teşekkürler bu arada panpalar
    ···
   tümünü göster