1. 26.
    0
    --spoiler--

    - ama hocam böyle bir sözü kimse veremez herhalde?
    • kimse vermez tabi yani öyle ya sonuçta bir oyun futbol biraz da şans yanınızda olması gerekiyor.

    senden kimse şampiyonluk sözü beklemiyor ama panikleme değil mi arkadaş?

    özetle bu adam otoriter değildir, futbolda "antrenör" olarak bilgi birikimi vasat bile değildir. futbolcudan anlamaz, geçen sezon takımın başında çıktığı maçlarda schuster gittikten sonra oynadığı ilk maç olan kayserispor maçı dışında hangi maçta beşiktaş iyi oynadı? dahası iyi oynayan takımı tuhaf değişikliklerle sabote etmedi mi? mesela kasımpaşa maçı haldır haldır oynanırken, nobre'yi oyuna sürüp takımın hızını kesmedi mi? o maç 1-0'dan neredeyse kaybedilmiyor muydu? şans yanındaydı ki maç 1-0 bitti. gençlerbirliği maçında 2-0 öndeyken yaptığı değişikliklerle takımı delik deşik edip maçın 2-2'ye gelmesini sağlayan adam değil mi tayfur havutçu?

    "beşiktaş'ın çocuğu" kavramı bu kadar kolay mı arkadaş? tayfur beşiktaş'ın çocuğudur amenna, büyük kaptandır ona da amenna ama bırakın öyle kalsın. şike operasyonu olmasaydı emin olun 8. haftayı göremezdi tayfur, o kadar da netim.

    tayfur havutçu bu yetersizliğiyle, bu tecrübesizliğiyle böyle bir desteği hak etmediği halde alıyorsa rıza çalımbay neydi arkadaş? ertuğrul sağlam neydi? benim büyük takım çalıştırmak için yetersiz olduğunu düşündüğüm ama tayfur havutçu'ya 5 çekecek birikime sahip mehmet özdilek'in suçu ne arkadaş?

    "dediğim gibi, şey, yani, ya, evet, senin de dediğin gibi" laflarından ibaret bir adam kendisi. karşısındaki soru soruyor, aynı cümleyi cevap olarak veriyor. çok şey söylüyor ama dişe dokunur tek laf yok.

    ayrıca ibrahim akın'ın geri alınmasını, iskender alın'ı kesin istediğini söyleyebilecek kalibrededir. ibrahim akın nedir arkadaş, kimdir yahu? tabata da gaziantep'te çılgın atıyordu geldi neyini gördük? ibrahim akın beşiktaş macerasında ne yaptı? kendini bitirmedi mi? ibb'de ne değişti? ibb zaten kontratak futbolu oyunuyordu adam aradan 2 top atınca ibrahim'i süper biri mi zannediyorsunuz nedir?

    yusuf turanlı ile girdiği muhabbetler, arkadaş arasında dahi yapılmayacak türdendir. temennim beşiktaş'ta hiçbir şekilde antrenörlüğe başlamamasıdır. idari görev verirler amenna ama sakın zemine inip karışmasın bir şeylere. transfer yapacaksan bu kulübün transfer komitesi var. verirsin bir liste her mevkiide 1., 2., 3. adamların olur alternatifli halde "bu mevkiilere bu adamları istiyorum, mümkünse ilk sıraya yazdıklarım ama olmaması durumunda diğer alternatifler benim belirlediklerimdir" dersin olur biter. yetkisi bulunmayan bir futbolcu simsarının ağzına sakız olmazsın. sen adama mesafeyi koymazsan "şey, hı, evet" diye bikbiklersen o adam da gider "ibrahim, iskender tayfur hoca ile görüştüm seneye beşiktaş'tasınız, kupa finalinde iyi oynamayın" der arkadaş. adamın senle girdiği muhabbetlerden kalibresi belli zaten.

    neyse, sen samsunspor maçlarını izle hocam.

    --spoiler--
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster