1. 1.
    +29 -1
    tabutta rövaşata :
    bu filmde ahmet uğurlu oyunculuğun doruklarına ulaşmıştır . kendisi geceleri araba çalan sokaklarda yaşayan bir insanı canlandırıyor. film güzel beyler anlamlı izleyin derim
    gemide:
    bu filmi çoğunuz biliyorsunuzdur izlemeyeni dövüyorlar zaten. erkan canın replikleri için bile defalarca izlenebilir
    lalelide bir azize:
    gemide filminin ters açıyla çekilmiş versiyonudur. yani olayı bir de pekekentlerin gözünden izliyorsunuz. gemideyi izlemeden bunu izlemeyin.
    masumiyet:
    bu film bence gelmiş geçmiş en iyi türk filmidir. bekir'i̇n uğur adlı huurya yaşadığı saplantılı aşk anlatılır özellikle haluk bilginer'in ot içerken anlattığı hayat hikayesi insanın içini burkar.
    kader:
    masumiyet'in benzer senaryosunun yeniden uyarlanmış halidir. yönetmenimiz yine zeki demirkubuz. masumiyetle bunu arka arkaya izleyin.
    gece melek ve bizim çocuklar:
    uzay heparı ve derya arbaş için bile izlenebilir. filmde istanbulun arka sokaklarındaki fuhuş mevzusu anlatılır ama anlamlıdır izlenesi.
    dönersen ıslık çal :
    bir cüceyle bir travestinin müthiş dostluğunu anlatan bu filmin sonunda duygulanacaksınız. sürpriz ise karşımıza travesti rolüyle çıkan fikret kuşkan.
    çoğunluk:
    bu filme dikkat edin eğer anlayarak izlerseniz ana karakterde kendinizden bir çok şey bulursunuz. erkan can da filmin sürprizi sırf onun için bile izlenir.
    köprüdekiler:
    bu filmde istanbul'un çeşitli tabakalarından 3 insan tipinin hikayesi anlatılıyor. biraz vasat buldum ama izlenebilir.
    sonbahar:
    hapisten sağlık sorunları nedeniyle tahliye olan yusuf'unbir fahişeye aşık olmasını anlatır. biraz yavaş ve dingin bir filmdir kapalı bir havada evde yalnız keyifsizken izlenmeli.
    alinin sekiz günü:
    bu filmde isminden anlaşılacağı gibi alinin 8 gününü anlatıyor. gerçekten izlenmesi gerek. arada küçük şeyleri atlamayın filmde mesajlar var.
    ağır roman:
    metin kaçan'ın kitabından uyarlanan bu filmde kolera sokak sakinlerinin hayatı anlatılıyor salih karakteriyle okan bayülgen devleşmiştir.

    devam edecek.
    eğer başlık ilgi görürse daha eklemek istediğim çok fazla film var arkadaşlar.
    ···
   tümünü göster