1. 51.
    +2 -1
    gerçekten "ateist"im ve bundan bayağı farklarının olduğunu da biliyorum. kuran, tevrat, incil hepsini okudum, ne yazıp yazmadığını da iyi bilirim. ortaokuldaki en iyi arkadaşımın bir tarikata mensuptu, aynen mükemmel insan modeli yetiştirildiler. farklı liselere gittik, bayağı uzaklaştık ve o sosyal hayatta aranan insan olduğu halde, ben sırf inançlarım yüzümden hor görüldüm, tehdit edildim ve az çok kendimi korumak için abuk sabuk insanlarla takıldım.

    akademik başarı @1in dediği gibi oldu, insan evladının gidebileceği en yüksek yerlerden birindeyim, bence hala da gayet iyi gidiyorum. cebimde beş parasız dolaştığım en fazla 1-2 gün olmuştur, o da gidip bankadan para çekmeye üşendiğimden. çok yakın amlı arkadaşlarım da oldu, bazıları iyi bazıları kötü, ama hiçbir kız vermedi.

    "ateizm" onların gözünde büyük bir tehlike faktörü, özellikle türk kızları müslüman erkek arıyorlar. ne kadar imanlıysa bir erkek onu o kadar korur, o kadar az kullanır anlayışı var. kızlar müslüman erkekler tarafından kullanıldıktan sonra da hiç akıllanmıyorlar. etrafımdaki abazan insanlar "bir tövbe ederim geçer" diyor, ama biz ateistler "evren asla affetmez" olayından hiç vazgeçmedik.

    sonuç: kız gibmek istiyorsan beş parasız, başarısız, müslüman olmak büyük avantaj. kızlar paran varsa, ateistsen ve başarılıysan, onu aslında sadece kullanmak istediğini sanıyorlar.
    ···
   tümünü göster