1. 51.
    +2
    beyler biraz uzun olacak ama:
    2 sene ilişki yaşadığım kız beni bıraktı, hemde olur olmaz nedenle. daha doğrusu nedenini bile söylemedi. faceden tanışmıştık, alamancıydı. iki sene boyunca telefonla olsun netten olsun defalarca konuştuk ettik, geçen yaz kız türkiyeye geldi, kalktıp gittim ben de. ilk gün konuştuk biraz işte,ama yannda ablasıda vardı o yüzden bir kaç saat durup gittiler. ben onun için 18 saat yol tepip gelmiştim. iki gün kalabilirdim orda çünkü yaz okulundaydım sınavlarım vardı bir de otelde kalıyodum amk öğrenci adamız. neyse 2. günü telefonla o kdr mesaj atıyom noldu gelmiyonuz mu yok dedi. kuzenleri izn vermiyomuş güya. evleri de terminalin hemen karşısında. otobüs kalkana kadar bekledim ama ne gelen var ne giden. gib gibi kalmıştım ve geri döndüm mecbur.
    daha sonra aradan 2-3 gün geçti ben o kadar mesaj atıyom hala cevap yok, bi kere mesaj attı telefon ablamda ondan mesaj atamıyom. görüşmemizden 3 gün sonra mesaj geldi civik artık bitti diye. ne diyosun dedim ,nasıl olur dedim. nasıl yaparsın dedim. tipimi mi beğenmedin amk derdin nedir dedim söylemedi. sonra bana dedi ki ben sözlendim. amk varya yerin dibine girdim o an. ulan hayatım boyunca tek bir insandan hoşlandım. ilk sevgilimdi ama yaptığına bak bırakıp gitti gib gibi de kaldım. hiç bi takta yapamazdım. yalvardım yakardım yok amk mesaj bile atmadı. ne yapayım daha dedim ne.

    gel zaman git zaman ben onun sözlenmesi ihtimali nedeniyle rahatsız etmedim. ayıptır dedim bari o mutlu olsun dedim. ondan sonra bir gün ben bunun facede arkadaşlarını fln araştırıyodum. durduk yere aklıma bir isim geldi. ulan yazdım baktım bir de ne göreyim, kızla aynı resmi koymuşlar. bak bu dediğim elemanı sordum kimdir diye, kuzenim fln diyip geçiştirmişti.

    ben de iyi dedim, nerden bileyim adamın hayatımı gibeceğini. sonra kıza mesaj attım dedim hani kuzenindi noldu şimdi dedimcevap gelmedi. belliydi amk kuzeni falan değilmiş zaten. kıza attığım son mesaj oydu. en sonunda 'utanacağını bilsem yüzünü tükürürdüm ama sen ondan da anlamassın' yazdım. hakim olamamıştım kendime söyleyiverdim gitti.

    sonra emin olmak için elemanı ekledim. baktım kabul etmiş sonra silmiş. bi daha ekledim. sen kimsin diye mesaj atmıştı. ben de pardon yanlışlık oldu dedim. orda herşeyi tek tek anlatsam kızın hayatı açık açık gibilirdi. hemde köküne kadar.ama yapmadım amk dedim dayanırım dedim. hani onun mutluluğu için herşeye katlanırdım. mecburdum sırf onun mutluluğu için. neyse ramazan bayramıydı o son mesaj. ondan beri, hiç ilişmedim. haber de gelmedi zaten. hacı var ya inan hayatımın en gibko dönemiydi. sana yemin ediyorum pgibolojim bozulmuştu. ulan kendimden korkar olmuştum ya. anasını gibiyim hayatım alt üst olmuştu. o kadar enerji dolu olan ben, hayata herşeye dayanabilen ben ciddi ciddi pes etmiştim herşeyden.

    bazı zamanlar hayal kuruyodum. olum yapma etme. o kız seni nasıl bırakır diye. zorlamışlardır belki o da istemiyodur diye. hatta bazen yanıma kaçıp geldiğini düşünüyodum. keşke diyodum gelse yanıma, eğe geldiği gün nikahı basmassam cümle alem zütümden gibsin beni diyodum. ama hep kendi içimden. kimseyle paylaşamadım bunca zaman. asıl olay geldik kardeşim.

    bugün öylesine faceye bir gireyim dedim. sonrasında baktım bir tak yok çıkayım dedim. tam çıkarken solda yanlışlıkla eski mesajlara baktım. birinin resmi değişmişti. bir baktım bizim eleman. çocuğun mesajını silmemiştim. ismini kaybedirim fln diye. sonra kızın resmine baktım. ikisi de aynı. ama bu sefer bi fark var. bu sefer yan yanalar. biri gelinliğini giymiş biri damatlığını. ben nabayım aga siz söyleyin. ulan ağlıyorum ya bildiğin. ulan ne acı bişey bu, yıllarca seninim diyen, senden başkasına bakmam bile diyen kız, nabtı bana böyle. nasıl başkasının elini tutar nasıl onunla yan yana durur. anasını gibim böyle dünyanın ulan o kadar mülayim insanım ama varya allahtan şu anda nerde olduklarını bilmiyorum, eğer bi bilsem orayı basmayanı gibsinler. giberim lan böyle işi hayatım gibildi benin burda. ben daha ne isticem ki. giberim okulunu da işinide . ben bunu hakedecek nabtım ya.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster