1. 1.
    +3 -1
    olan bitene girdiği entry:

    `ulan bir de çok namuslu bir ülkenin, çok namuslu geçirilmiş öğrencilik hayatının mezunları, çok akademik üniversitelerin çok mükemmel eğitilmiş bireyleri gibi süper savlar ile haksızsa eleştirilcek tabii!!11 sanane ne şovmen diyen amcık ağızlılar yok mu, sizin ananızı gibeyim ben.

    ulan sizin askeri darbeler ile profesör, dernekler, localar ile doçent olan hocalarınızın eğitim dünyasına kattığı bilginin içine tüküreyim.

    bir insanı taşlayarak linç etmek ile sözlü iftiralar (yargılanmadan) ile linç etmek arasında fark yoktur. bu yüzyıllardır ruhunuza, genlerinize işlemiş o çok eleştirdiğiniz coğrafik kültürünüzün dürtüsünden başka bir gib de değildir.

    insanlıktan pay almamış taş kalpli lanet suratlar. yemin ederim ellerim ayaklarım titriyor ya`

    darbe demiş loca demiş sonra ahmet'i eleştirenlere kızmış. işte o darbe bu hale getirdi akademiyi böyle ahmet yıldırım gibi adamlar çıktı ortaya. 270 makale ne m.q bitirme tezi yazacam aman intihal olmasın diye 6 aydır zütüm çıktı hala fetocu adamları savunuyorsunuz. akademiyi bunlar bitirdi ayık olun biraz. millet para verip bilimsel dergilerde makale yayınlatıyo.

    (bkz: http://plagiarism-turkish...osym-bilimsel-yaynda.html)

    intialcilerde yök başkanı (ali demir), milli eğitim bakanı olduğu sürece bu tipler hep çıkacak karşımıza.

    bu adama niye destek verildiğini de anlamış değilim hala.
    ···
   tümünü göster