1. 1.
    0
    huur oluğuunu

    gene her zaman ki gibi aç gelmiştim okuldan.bi baktım annem evde değildi. şimdi bi burger iyi gider diyerekten yemeksepeti.com a daldım. siparişi verdim.ve siparişin gelmesini bekliyordum.20 dakika oldu tık yok.30 dakika oldu tık yok.35 dakika oldu tık yok hala. direk yemeksepeti.com a girdim. online yardıma girdim.
    yarım saat oldu nerede kaldı benim yemeğim diyerek isyan ettim. onlarda hemen geliyor beyefendi dedi. neyse dedim bekliyorum. sonra pencereden bakmaya başladım. motogibleti gördüm.ama adam yanlış yere gidiyodu. bağırdım duymadı. sonra tekrar motorlar sokaktan geçmeye başladı. hooppp birader baksana diye bağırdım. adam kapının önüne parkedince ben de kapıya koştum. zile bastım ki o zile basmasın.ama gene çaldı zili. bastım tekrardan otomatiğe.ama yine açılmadı kapı.bi daha bastım otomatiğe gene açılmadı. sonra açıldı kapı. bende içimden 'mal mıdır nedir dıbına koyim. kaç kere bastım anlamadı öküz herif diyordum. ayak seslerinden kaçıncı katta olduğunu anladım.1 kat kalmıştı gelmesine.ve onu merdivenlerde görünce şok geçirdim...
    saçları beyazlamış kısa boylu zayıf çelimsiz 60lı yaşlarında bir adam. ekmek parası için 60 yaşında bile çalıştığını görünce içim burkuldu. demin kapı çalarken ki dediklerim aklıma geldi hemen.o an kendimi vurmak istiyordum. ölmek istiyordum o an.beyefendi siparişiniz dedi. parayı verdim aldım siparişi.ama hala huzursuzdum. size yemin ederim o an o adam bana tekme tokat dalsa sesimi çıkarmazdım. çünkü benim gibi bir bin kurusunun ayağına yemek getiriyor. giberim böyle sistemi.o adamın yaşına rağmen hala çalıştıran, elalemin binlerinin ayağına kadar yemek getirten sistemin taaaa dıbına koyayım.
    neyse sakinim...
    ···
   tümünü göster