1. 1.
    +18 -92
    -siz kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz galiba. hepiniz kendinizi mükemmel sanıyorsunuz, hiçbiriniz değilsiniz. hepiniz çok mu yakışıklısınız, mükemmelsiniz huur çocukları ? hepinizin kötü yanı var ve bunları hiçe sayarak türk kızının birinde gördüğünüz kötü bir özelliği hepsine mâl ediyosunuz.

    -sizin çok mu güzel giyinişiniz var türk kızlarının giyinişlerine laf ediyosunuz. eşofmanın üstüne çorap çekip üstünüze atlet giyip kıllarınız o kocaman gelen atletin bulduğu her deliğinden fışkırdığında kendinizi çok mu ciksi zannediyosunuz siz ?

    -evrim teorisini kanıtlayan vücutlarınızla, maymunları andıran örgü örülebilecek kıllarınızla çok mu çekicisiniz siz. kızların bıyıklarını almayıp hemcinslerimin tümünün adını kötülediğini biliyorum ama şunu kabullenin herkes öyle değil. erkeklerden hiç mi görmüyoruz apaçisini, krosunu, asosyal kalıp mağardan çıkmayanını.

    -hepinizin çıkarları gibiniz. türk kızları gibişirken yok şöyle yok böyle diyosunuz. biraz düşününde atın o zaman yatağa kızları. kızlar duygusallık ister. duygu zütürür kızı yatağa gibinizin büyüklüğü değil.

    -içinizde sözlükte türk kızlarına laf edildiği için, dışlanmamak küfür yememek adına laf eden binler var bide bi kız tarafından reddedilince kendine yediremeyip düşman kesilen tipler de var. allaha şükür bazen görüyorum laf edenlere ağzının payını veren yazarlar var. eminim ki burda küfür edenler dışarı çıkıp kızlara bakıp bakıp çadır kuruyodur olum şuna bak diye milleti izliyolardır.

    -beğenmediğiniz türk kızlarından sizin anneniz de.beğendiğiniz iyi gibişen rus kızları evlenmeyi gibişmeyi daha iyi bilir sevmekten.yok ben sevmem yok düzenli ilişki neymiş diyenler laf etmeden gitsinler o zaman yabancı karılara.

    ister eksileyin ister küfür edin ben diyeceğimi dedim burda.
    ···
   tümünü göster