1. 76.
    +2
    üniversite son sınıfta bi sevgilim vardı. süper bi ilişkimiz vardı 2 sene neredeyse hiç kavga etmedik. çok güzeldi. hayvan gibi aşıktık birbirimize. izmirliydi. izmirde okudum üni.yi ben. okul bitince istanbula dönmek zorunda kaldım. kızın anası piskopattı. beni hiç tanımamasına rağmen istemiyodu. sonra askere gittim. 12 ay asteğmen çıktık amk. ben askerdeyken beni terketti. terketmek zorunda kaldı.2005 yılı eylül ayıydı. ben hep onu sevdim ama. şırnakta cebimde fotoğrafıyla falan operasyonlara gidiyodum düşünün. 4 yıl geçti aradan. 2009 yılı haziran ayında bi cevapsız çağrı geldi ondan.msj attım yanlışlıkla aradığını söyledi. sonra msjlar devam. konuşmaya başladık saatlerce. sonra ben haftasonu izmire gittim. sevgili olduk. öpüştük gezdik dolaştık 2 gün. sonra ağlayarak ve birbirimize söz vererek ayrıldık. ben uçağa bindim istanbula döndüm. o günden beri birdaha hiç konuşmadık amk.

    bu da böyle bir anımdır.

    sonra tekrar aşık oldum başkasına. 2 yıl çıktık. sonra amerikaya gitti. aslında birlikte gidecektik. beni çok pis sattı. züt gibi bıraktı. doğumgünümde terketti amk. onu görsem ne derim ne yaparım bilmem amk.

    keşke affedilecek durumlarım olsaydı lan. bazılarınız yazmış ya affetse beni falan diye. hiç öyle bi durumum olmadı amk. hep affetmesi gereken taraf oldum erkek halimle. kimse de af dilemedi lan. af dileyecek olsam bi şekilde affettiririm amk. böylesi çok çaresiz amk.
    ···
   tümünü göster