1. 1.
    0
    bizde katılalım.

    ekşici binim, ama orada burayı savunurum, mümkün olduğunca toz kondurmam. burası gibilecekse buranın üyeleri gibmeli burayı. özellikle okan saldırısından sonra ( bakın yannanlarım okan diyorum) anarşitliğin kitabını yazan, internet saldırıları konusunda duayen olan yarak sularına mesajlar attım ancak ya yanaşan olmadı, ya da entrylerini silmek durumunda kaldılar. özel mesaj ifşa etmeyeyim, internet raconunda bu yok. ama şöyle bir teklif getiriyorum kendimce affınıza sığınarak;

    te dıbına koyduğuum, avradını gibtiim baklava ustaları; karı kızın gözünde terbiyeli adam imajı çizip akşam elini gibeceğine; biriniz gerçek veya sanal kimliğini ortaya koyacak ve bir televizyon kanalı veya radyo progrdıbına saldırı organize edecek. akabinde oluşabilecek tüm kanuni yaptırımlarda olayı üstlenecek. kazancın ne olacak? sen elini gibmeyecen, biz taşaklarını avuçlayıp bravo lan 10 okka çeker diyecez.

    şimdi anarşizm, ayar, sistem karşıtı olan nice ulu zütverenler; aha meydan aha peşrev. hodri meydan. bakalım oradaki üyeliğini kaybetme korkusu sana bunu yaptıracak mı?

    özet geç bin : bizans fethedilecek, ulubatlı hasanlar lazım.

    dip not : @2 çok acıtma, annem de uyuyor uyandırma.
    ···
   tümünü göster