1. 1.
    +25
    beyler mevzu şu ki herkesin ağzındayız çoluk çocuk 7. sınıflar bile birbirine panpa diyor.

    serkan incinin muhabbetini ediyor. birbirine mal adam diye hakaret edip liseli, fakir bin, yalan atma oç diye dalga geçiyor ve en önemlisi güldüklerinde anan zaaa xd xd xd diyorlar. bu gün öğrencilerden birini çektim tenhaya sordum incide hesabı yokmuş ama face deki inci sözlük sayfasını takip ediyolarmış.

    demem o ki biz bize yeteriz amk face deki sayfa neyin nesi tamam millet adımızı duysun ama çoluk çocuk caps yaptım bilmem ne birbirine oçe demeler falan hiç hoş değil.

    milletin maskarası mı olacağız yoksa farklı duruşumuzu mu sergileyeceğiz. iyi hoş takılıyoruz ama bir yere kadar arkamızdan dışarda huur çocuklarının cirit attığı yer dendiğinde bizim bu işe bir dur deme zamanımız gelmiştir diye düşünüyorum.

    uzun lafın kısası face deki o gibim sonik sayfaları kapattıralım biz bize yeteriz panpalar yapacağımız icraatlara odaklanalım...

    özet: gibeyim 7. sınıfların bizden farkı kalmadı...

    not: bir dershanede öğretmenlik yapıyorum...

    fikir editi: amk sözlüğünün sol taşağını bide biz gibelim face sayfası istemiyoruz diye başlıkları organize bir şekilde başlık açalım sol taşak komple aynı başlıkla dolsun o zaman gibe gibe dikkat çeker...

    not: lan elemanlar şu gibertmeci panpalar bi organize yapsın gibertelim şu sayfaları

    harekatımızın sloganı
    http://www.incicaps.com/arka-sokaklar-40.jpg
    ···
   tümünü göster