1. 1.
    +4
    yok la yok tam olarak öyle değil esasen. özet geç demeyin de bi okuyun iki dakika.

    liselilere tak atıyoruz sürekli, yok takunu çıkardılar, gibtirsinler gitsinler. la şimdi buraya ifşa edemiyorum ama, aramızda öyle huur çocukları var ki -tabi benden daha büyük bir huur çocuğu olamaz o da ayrı bir mesele- kaç yaşına gelmiş herif hala karıyla kızla artislik yapıyor sol taşşaa boş boş muhabbetlerle işgal ediyor dıbına koyim. sonra da gelip inci bozuldu inci yarraa yedi muhabbeti yapıyor. la dallama sen önce bi kendine bak.

    bazı panpalarımız gibertme var diyor, hepimiz koşuyoruz, peki ya bu dıbına direk soktumun evlatları napıyor? sözlükte amlı arıyor, kendini ifşa ederek. ha olay kendini ifşa etmek de değil, parası olduğunu ifşa etmek. la amcık madem o kadar paran var, burda bir sürü öğrenciliğini henüz tamamlamamış panpalarımız var git bir tanesinin yanına bir çorba ısmarla. hadi onu gibtiret -bizim panpalarımız kimseye muhtaç değil- en azından halka yararlı bi iş yap. hadi onu da yapmadın, sol taşşaa gibertme dıbına soktumun çocuğu.

    her neyse lafın özü, incinin ruhu gibertmeyle yerleşmedi mi la ezikler. gibertme var denince giblemezsiniz, nerde karı kız muhabbeti var hemen oraya koşarsınız. dıbına kodumun abazan ılıkları sizi.

    şimdi gibtirin gidin bu başlıktan.
    ···
   tümünü göster