1. 1.
    0
    beyler, bayanlar;

    hallahulara kufur etmeyin. burada kufur edilmeyecek diye bi kural olmadigi gibi kufur edilecek diye bi kural da yok. kufur etmek kabul gormenizi saglamaz. hatta bizlerin cogunlugu kufuru vahim durumu ironiklestirmek maksadiyla ediyoruz. sozlukte hic kadin olmadigini sanmayin, sozluk nufusunun ortalama %30-35 gibi bir bolumu kadin ve hatta bunlarin %10 u kadari kizil sacli beyaz tenli ve yesil gozlu. sizi de anliyorum elbette, bunun sivilcesi var, kiza acilamamasi var, babadan harclik isteyince tokat yemek var, tuvalette sigara icmesi var ama durum bu. burada yazilanlardaki ince espri anlayisini kavramanizi dilerim. ki hayatiniz daha zevkli bi hale gelecek ve olaylara daha hunharca (bkz: hunharca) bakmayi kesfedebileceksiniz. bu size karizma ve amcik olarak geri donecek.

    usuyoruz esprisi ulkuculerden bir siir. espri yani o, ironi. (bkz: ironi)

    ok kib by mottosu baskalasmis, dejenere olmus ve ayriklastirilmis toplumun geldigi noktaya serbest bosalma olayi.

    ozet gec pic esprisi insanlari akildan ve ileri gitmekten uzaklastirarak tuketim toplumu haline getiren huurcocuklarina gonderme.

    kufurler (am got meme) sohbet hoslugu ve insanin hayvan olduguna vurgu.

    sizi esasen seviyoruz, buralara kadar gelmissiniz ve yaziyorsunuz, ne guzel ama amcik diye baslik acip icine de meme yazip sozlugun hayatini gibertiyor, dis mercekler tarafindan gozlemlendigimizi unutarak bizi rezil ediyorsunuz. kural yok elbette ama bir bilinc duzeyi var. hep dem vurulur ya kuralsiz dunyada trafik nasil olacak? diye... onun gibi iste, igiblar yok ama birbirine yol vermesi gerektigi bilincine sahip insanlar var.

    is bu aciklama ucukuncu nesle hitap olup herhangi bir yasal gerceklik icermemektedir.

    peace n love...
    ···
   tümünü göster