1. 476.
    +2 -3
    evet arkadaşlar @432 @433 'e bakıyo musunuz?

    nasıl da daha zirve bile başlamadan sululuğa başladılar.

    sen bana nefret davası aç bak ben sana ne davalar açıyorum? bakalım kazandığın para avukat ücretine yetecek mi? al bunu da koyayım *

    ben size "cinselliğinizi yaşamayın" demedim "empoze etmeyin" dedim , "milyonlarca eşcinsel tanıyorum" cümlemi de çapı geniş zütünden uydurmuş gene biri onu zaten direk geçiyorum

    baştan beri söylüyorum ; nefret içerikli yazı yazmak istesem yazacağım 3 satır , bütün sözlük eliyle göstere göstere size güler , şuku rekorunu kırarım daha yılın ilk ayından ama böyle bir kaygım yok ,dediğim gibi benim eşcinsellerle <gay olmuş lezbiyen olmuş farketmez> bir sorunum yok olamaz da.aynı spor salonuna gittiğim , aynı yerde yemek yediğim ,hatta siz bilmezsiniz reklamcılık sektöründe de eşcinsel arkadaşlar çoktur ,yani aynı sektörde çalıştığım da çok fazla insan var.

    alışmışsınız herşeyi zütünüzle yapmaya bari okumayı gözünüzle yapın be abicim.

    bide ordan diyo ki "aktifi var pasifi var ben zütümü gibtirmiyorum" demeye getiriyo ... ne farkı var lan? sen gibtirenden bi gömlek üstün müsün şimdi?

    bak bak bitanesi de "heterociksüellerin ortalıkta gezmesinden" rahatsız mış... mehmet ağa burdan osuruyo sonra neden amerikadan duyulmadı?

    bana ergen diyen adamların yazılarını okuyun , bide benimkileri okuyun kıyaslayın arkadaşlar hangimizin dünya görüşü, hangimizin zütü geniş bi bakın , sonra gelin konuşalım.

    sırf size mi mesaj atıyolar? bize atmıyolar mı?

    şimdi şirkete geçince ofis boy'u oturtucam bilgisayar başına , toplam kaç entry var , kaçı destek kaçı protesto saydırıcam.

    "yoksa sen de mi gaysin ehim ehim zütüm ehi" şeklinde afedersiniz ama cihangir travestisi düzeyine indirmeyin olayı

    gay olsaydım bile çıkıp sizin gibi şov yapmazdım , kendi kendime gibtirirdim zütümü veya giberdim ,kimsenin ruhu duymazdı merak etmeyin.
    ···
   tümünü göster