1. 26.
    +2 -2
    part 12

    bir yolunu bulup yanlarına sızmak için cinlik düşündüm içlerinden biri 50 yaşlarında gruptan ayrılıp markete doğru gitti bende peşinden daldım.. kısa parlament aldı biraz daha kuru yemiş tam çıkarken seslendim abicim 1 dk bakarmısın buyur genç dedi yılların eskittiği hatları birbirine girmiş kirli suratıyla..

    abi böyle böyle dedim anlattım uzun uza .. biraz durdu şöyle bir süzdü sigara içiyor musun dedi lark içerim abi dedim.. gel benimle diyip grupun yanına zütürdü amk heyecan yaptım bende.. bir juri karşısına cıkıcak gibi ismet diye seslendi gruba doğru haşmetlimi haşmetli bir adam döndü buyur kemal abi dedi adam durumu anlattı adam başladı sorular sormaya yaşın kaç daha önce tüfek tuttun mu ruhsatın var mı dedim abi ben atmam yanınızda geleyim maksat eğlence size el ayakcılık yaparım diyerekten emraha bağlamamla ismet sırıtarak iyi gel bakalım genç dedi eywallah diyerek arakdaş bir haber vereyim beni beklemesin dedim yanlarından ayrıldım..

    kadirin yanına geldiğimde amcık hoşafı uyuyordu güneşe yatmış durumu anlattım biraz mıyır kıyım etsede zaten 1 saat sonra gidicekmiş iyi tmm gibtir git dedi yalnız dedim kadir cep delik cepken delik bende bi zula bırak dedim.. arabaya gidip 60 lira parayla geldi adamın hasıdır yarı yolda bırakmaz hiç bir zaman..

    tamamdı kadir kısmı parada var 1 saatte zamanım vardı grubun yanına geri döndüm yaş sırasına göre

    63 ahmet abi

    50 kemal abi

    40 yaşlarında ismet abi

    35 yaşlarında sezer ve recep abi

    birde yemek falan hazırlamak için 40 yaşlarında zuhal teyze

    biraz sonraki süpriz beni adeta şoka sokacaktı..
    ···
   tümünü göster