1. 1.
    +3 -2
    özetle: "sen tanrı'nın bir parçasısın. evrende istediğin her şeyi istediğin yolla yapabilirsin ve bu sana mübahtır. çünkü tanrı'nın ruhundan üflenmişsin. önce tanrı'ya ulaşmak için bunları bunları yapmalı şu günahları işlemelisin daha sonra bunları bunları yapabilirsin." safsatası ile başka paralellerde çeşitli majikal çalışmalar yaparak, insanın kendisini ilahlaştırmasına, putlaştırmasına sebep olan ekol. hangi demonlarla neler yaptığını bilmek mümkün değildir çünkü kabalist, yahudi olmak gerekli. bana göre en büyük ezoterik, okült oluşum.

    her ne kadar yahudi tasavvufu denilse de tasavvuf değildir! süleyman'a ithaf edilenler kadar tehlikeli bir büyü kitabıdır. bilhassa 6. kat'larda karşılaşılan varlıkların öğretileri ile ayağın nasıl kaydırıldığı ve ruhani satanist olunduğu anlamak için bülent kısa'ya bakmak yeterlidir.

    bahsettiğim majiler ise sıradan kitaplarda bulunan; o buna aşık olsun şu kişi sürünsün, ölsün gibi basit majikal işlemler değil. zihin yıkama, toplulukların bilinçlerini kontrol etme, fikir aşılama, yani insan ve toplulukların iradesini değiştirerek onları kontrol altında tutup köleleştirme gibi işlemler düşünülür kabalist'ler tarafından.

    pazar günü kesilmiş eşşek kafasına 40 gün okuma yapıp gerekli buhurlarla yıkandıktan sonra iki ağaç arasında bir salıncak gerip sallandığı zaman yağmur'u durdurabilecek majilerin olduğunu -kimse inanmayacak olsa bile- yazayım varın siz tahmin edin yüksek kabala büyücüleri neler yapabilmektedir.

    çok zor bir ekol. yahudi değil iseniz bir öğretmeniniz yoksa mistik şifrelemeleri çözemiyorsanız en fazla 7. kata kadar çıkıp orada takılı kalabilirsiniz. 10 kat'lı bir ekoldur. rahmetli bülent hoca'nın 6. kat'a kadar ilerlediğini okumuş idim. içerisinde çeşitli metinler bulunur, bu metinlerin ebced değerleri ile ne anlmalara gelebileceğini hesaplayıp buna göre elde ettiğiniz sonuçlarla bir majikal deney düzenleyip mantra'larla (ses notaları ile) kapıları açarsınız. her katı aştıkça tekamül (bana göre sapıklaşma) yollarını geçmiş olursunuz. kat'lar insan bilincindeki materyallerle şekillendiği için kalbinizce azıcık islamiyet meyili var ise ilerlemek mümkün olmamakta.

    kabala'yı anlatan en güzel film matrix'dir.

    -- alıntı --
    204 - insanlardan öylesi vardır ki dünya hayatına dair sözleri senin hoşuna gider. üstelik sözünün özüne uyduğuna allah'ı da şahit gösterir. halbuki gerçekte o düşmanların en yamanıdır.
    205 - senin yanından ayrılınca, ülkede fesat çıkarmaya çalışır, ürünleri ve nesilleri mahvetmek için uğraşır. allah, elbette fesadı (bozgunculuğu) sevmez.
    -- alıntı --

    2,204-205
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster