1. 1.
    +10 -6
    her alkollü içeceğin bi kültür olduğunu sanan, "eöh şunu şunu içtim" muhabbeti yapan, zırt pırt içkiler hakkında konuşmaya çalışan, içki içmeyi bi tak sanan gerizekalılar, gelin şöyle:

    madem çok kültürlü bi salak olmaya çalışıyorsun, bik bik içkisinin kültürü diye gezmek istiyorsun, bunu bilmen şart o zaman, sayın dıbını aklını gibtiğim ucubesi:

    kültür sayılabilecek içki iki tanedir: rakı ve şarap

    çünkü içkiyi yücelten, onu içen kişidir. * rakıyı paşalar, vezirler, padişahlar, sultanlar içmiştir.bir arap içkisidir zaten, arap kültürü ne kadar zengindir bilirsiniz. ha gerçi siz bilmezsiniz, cahil mallar sizi. rakıyı türk içkisi sananlar çoğunlukta, biliyorum. size diyecek lafım zaten yok.

    şarap ise avrupa soylularının içkisidir. doğuda rakı neyse, batıda şarap odur. sizin gibi 5 6 yıllık şarap içmemişler tabi, ananız yaşında şaraplar içmiş dükler, sörler, krallar, kraliçeler, şövalyeler, yani o zamanların yüksek insanları. nevizade olayı, malesef ki şarap için de geçerli.

    vodka, cin, viski, tekila falan zıkkımdır zıkkım. hele ki bira, ona diyecek lafım yok. bira ve viski has amerikalıların olayıdır. onlardan önce de irlandalı ve iskoçların olayıdır. irlandalı ve iskoçlar köylüdür, ingilizlerle ondan dolayı anlaşamadılar zaten. has amerikalılar da ingiliz köylüleri, iskoçlar ve irlandalılardır aslında, bilen bilir-sizin bileceğinizi sanmıyorum-. dolayısıyla hiçbir soy, kültür, kalite yoktur bu içkilerde.

    ayrıca içki dediğin(rakı ve şarap yani), öyle zırt pırt içilmez. içilince de çok az içilir, kola içer gibi. zamanında, gece bir ufak kadeh içmişler şarabı, akşam yemeğiyle. o kadar. orada kalır o. siz gibi kuduz köpekler gibi içmezler, öyle yapılmaz.

    içki içerken, içki hakkında bahsederken de öyle züt kasılmaz, havalara girilmez. ergen tavrıdır zaten bu amk, bariz. vodka viski vs, bunlar niteliksiz alkoldür. zaten onun için tatları bi gibe benzemez. ama rakı ve şarap içkidir, insan içer bunu insan. gerçi bugünün fason rakı ve şarapları işte siz gibi kendini bi gib yapıyor sanan mallar, gerile gerile içsin diye üretiliyor. onun için onların tadı da kötü.

    bu başlığı niye açtım? çünkü demin salağın biri viski kültürü olan panpa arıyordu, o gerizekalıya ve o gerizekalıya akıl vermeye çalışan amerikan özentisi kırık binler belki görür akıllanır diye açtım bu başlığı. gibtirin gidin şimdi.

    edit: ha bu arada şu keş binler olayını açıklamayı unutmuşum. rakıyı içen paşa, padişah, vezir, sultan; veya şarabı içen dük, kral, kraliçe has insanlardı, içkiseverdi bunlar. siz sadece keş binlersiniz. kafayı uyuşturmayı bilirsiniz siz sadece. dıbına koyduğum kültürsüz, dejenere itleri sizi.

    edit2: bana gelince, ne rakı ne şarap içmem. bugünün rakıları şarapları zaten yarak gibi, bi de içki seven biri değilim. arkadaşlarla bara gidince işte salak gibi bira içip kalkıyorum. siz şimdi bana şakirt bin falan dersiniz diye yazayım dedim, agnostiğim amk oğlu.
    ···
   tümünü göster