1. 1.
    +7 -2
    uzun olacak ama iyi oku tecrübelerimden yararlanarak yazıcam panpa.
    1 ) uykusuz bırak, sonra tamam uyu aşkım de.tam uykunun en tatlı yerinde uyandır, hadi film izleyelim de.eğer izliyorsa değer veriyodur panpa.
    2 ) bir hafta içinde 1 kere sen ona git 6 kere o sana gelsin eğer sana hep ben geliyorum senin beni hiç düşündüğün yok falan demiyorsa değerlisindir.
    3 ) hoşlanmadığı tarzda bir oyun varsa onu öğretmeye çalış gel birlikte oynayalım de,ilk başta istemezse üstele eğer kabul edip seninle birşeyler öğrenmeye ve bundan keyif almaya çalışıyorsa sana değer veriyordur.
    4 ) sana şu sigarayı az iç diyorsa değer veriyordur,az para harca diyorsa değer veriyordur.
    5 ) ben arkadaşlarla bu gece pes, batak,okey oynicam veya konsere, canlı müziğe gideceğim diye mesaj attığında tamam aşkım işin bitince haber ver diyorsa tercihlerine saygı duyuyor ve sana değer veriyordur.
    6 ) fedakarlık yapıp bazı konularda ailesini karşısına alıyor ve sana geliyorsa sana değer veriyordur(bu demek değil ki aileye saygısızlık yapmak çok güzel birşey)
    7 ) yarın akşam birlikte birşeyler yapmak için söz ver, aksam yanına gidince çok acil işim çıktı halısaha maçı var de.büyük bi kavga çıksın, ertesi gün bacağın sakatmış gibi yanına git ve ağrıdığını söyle, bakmak istiyor ve üzülüyorsa sana değer veriyordur panpa.

    bunları yap, umarım biri varsa sana değer veriyordur ve mutlusundur, eğer sana değer veriyor da sen bi binlik yapacaksan ileride merak etme,ip adresin elimde. gelir gözünün elifini giber helvanı yapar 41 yasini şerifini de ben okurum, sonra mezarını kazar sağa sola bakar kefeninin üzerine 2 posta attırırım yannanımın kıllarından bir tutam alır kefeninin içine serpiştiririm.bol şans panpa.

    edit : özet geçmem canınıza geçerim.
    ···
   tümünü göster