1. 1.
    +5 -12
    iyi dinle bin, 1.nesiller ve 2.nesiller bu sözlüğü inci sözlük yapan nesillerdir.2.nesiller geldiğinde takılırdık 2.nesillere ancak bilirdik onlar da gayet zeki, yaratıcı yazarlardı. sonra noldu peki bin?3.nesilleri aldın ve çöküş başladı.3.nesillerden bazıları gibimsonik başlıklar ve gibimsonik entrylerle gibip atmaya başladılar sözlüğü.3.nesillerin hepsi demiyorum büyük bir kısmı gibmeye başladı sözlüğü. sonra noldu bin?4.nesiller geldi, burası ilkokul arka sıra esprileriyle dolmaya başladı. başlıklar 30 iq seviyesine indi, entryler bir terliksi hayvanın bile okuyup gülümseyemeyeceği seviyeye indi.ya sonra noldu bin?5.nesiller... başardın amk serkan inci, geri evrimi kanıtladın.bir "inci sözlük" nasıl "tek hücreli sözlük" olur bunu başardın uzun saçına attırdığım.

    hala şansımız var ama. sözlüğün her başlığı, her entrysine girilmiş, tüm adminleri domaltılıp gibilmiş olsa bile hala bir şansımız var.

    4. ve 5. nesilleri "izleyici" yap. entrylerini sil, sadece şuku ya da çükü verebilsinler.3.nesillerden lise ve dengi okulda okuyanlar tespit edilsin ve silinsin tamamen. geriye kalan 3. nesillerin yazarlığı devam etsin.

    yap bunu yoksa 3-4 aya inci falan kalmaz zaten kalmadı da şu haliyle. inci sözlük bu haliyle "anan zaa xd sözlük" oldu.

    senden inci ruhunu tekrar geri getirmeni istiyoruz saçlarını gibtiğim.
    ···
   tümünü göster