1. 1.
    +3
    kanka çok ciddi ve anlattığına şahsen kendimin verebilceği en detay cevabı yazıyım mı? yazıyorum. bu bi tür çözümleme,

    şimdi kanka facebooka eklemen senin bir adımın, karikatürünü beğenmesi onun bir cevabı. şuana kadar her şey normal. onun sana yazması onun adımı, yani senin şuan ona karşı bir adım şansın var. bunu aklımızdan tutalım buraya dönücem.

    kız sana facebookta yazdığında ne denli sıçtın bilmiyorum ama umarım fazla sıçmamışsındır. tek ortak konunuz finaller olmasaymış iyimiş örneğin, o an beyaz show izliyosan örneğin "bu mustafa ceceli de tam keko amk" yaz kıza. hani o da o an beyaz showu izlemiyosa bile izlemeye başlar, en kötü musti ceceliyle ilgili bir yorum patlatır ve muhapetin yelpazesi genişler.
    he facebooktaki muhapetinizin nasıl bittiği de önemli. hani muhapet sakız gibi uzayıp ikinizi de gerdi mi yoksa tadında kaldı mı?

    gelelim senin adım atma mevzuuna. kanka facebooktan yazabilirsin adım olarak bu gayet normal ama ben olsam çok hoşlandığım için kıza daha fakrlı bir adım atardım. hani daha samimi, örneğin öğle arasında bişeyler yiyelim mi? yemeyi geç, direk kısa bi arada çikolata almaya gitcem gelir misin? diyebilirsin mesela.
    tabi o giderkenki kısımda kızla konuşacak 1 tane konu lazım. hafif espri dönebilecek ve sizi baymicak bi 10dklık konu. ne olucağına sen karar ver,
    kızı atıyorum çikolata almaya ikna ettin, baktın kız bi muhappet açtı, o muhappetten devam et. o tıkandığı anda kendi muhapetini daya.
    çok konuşma, yürürken kıza bakma çok, muhapetin gibici bir anında dönüp gözlerine bak. normal zamanlarda arada sırada dön bak, sakın sürekli bakma, çok ilgilendiğini anlar.

    sakin ol kesinlikle, ve ağır ol. espri için zorlama, doğal ve rahat olunca ister istemez espri yaparsın. kenan ışık bile yapıyo öyle düşün
    ···
   tümünü göster