1. 26.
    +1
    @34 ananemde gelse özgüveninin kendini internette bile aşşağılamandan dolayı olmadığını anlar zaten güzel kardeşim :D sen beni giblememene rağmen burda sana delicesine tavsiye veriyorum..
    kanka şöyle bişey var, utanılcak bişey yaptığında ve utanmadığında utanmasan da olduğunu fark ediceksin. hani ben de çok küçükken utangaç bi insandım. rahat olmak, güzel bieşy. eğer bişeyi yapamıyosan da rahatta kalıp susucaksın. eğer panik yapmassan hiç bi zaman hiç bi problem yaşamassın.
    ben bu güne bu gün nerdeyse hiç utanmam. dönem başında sınıfa ilk girdiğimin ilk dersi sınıfta eşşek gibi geğirdim ne güldüm ne de başka bişey. hani normal bişey benim için anladın mı? milletten iğrençsin falandı filandı tepki aldım ama kendime güven problemimin kesinlikle olmadığını anladılar.
    hep olabilcek en kötü şeyi düşün, ben düşünüyorum mesela. olabilcek en kötü şeyden korkmuyorum. o zaman hata yapmaktan da korkmuyorum. olabilcek en kötü şeyden korktuğum zamanlar ya tedbirli yapıyorum ya da yapmıyorum yapacağım şeyi.
    ki 2. seçenek pek az oluyo.

    kanka her şey aşılır, rahatla yeterki

    don't panik after pandik
    ···
   tümünü göster