1. 1.
    +6 -2
    http://video.milliyet.com...ovuldu--kTKYaKE4Eo5p.html

    beyler videoyu izlemişssinizdir. erol büyükburç'un yayından kovulma durumu var. kendini bilmez bir kaç insanın yaptığı çirkin davranışı protesto amacıyla kanalturke programın kaldırılması için mesaj atıyoruz.

    hadi beyler uplattırmayın bunu bana.. erol babaya yapılmazdı bu
    ayrıca ;
    (bkz: Hayat işte)

    beyler =(

    http://www.kanalturk.com/iletisim

    Örnek metin:

    dün sabah ekrana gelen 2. sayfa programında erol büyükburç'a yapılan saygısızlığa kayıtsız kalmamanızı diliyor programın kaldırılmasını ve programı sunan yönetici ve spikerlere gereken cezayı vermenizi umuyoruz. saygılarımızla.

    ya da bunu gönderiyoruz beyler. hadi inci o programı kapattıracak saldırın.

    sayın yetkililer,

    televizyon iş sahası bakımından, reyting getiren olay ve olgular yeterince gelir getirse dahi, reyting getirmesi adı altında yapılan ve şirketlerin sosyal yanlarını ortaya koyan rezilliklere karşı çıkması takdirle karşılanacak bir eylemdir. 11 01 2012 tarihinde yayınlanan "2. sayfa" adlı programda toplum içerisinde kendisine saygı ve hürmet duyulan erol büyükburç'a yapılan saygısızlığa karşı gereken özür dilemenin yapılması, ve toplum'un televizyon programlarındaki bu denli davranışların şirketiniz tarafından prim verilmediğin açıklanmasını umut ve hoşgörüyle beklemekteyim. medya içi bu tür tabiri caizse "ağızından çıkanı kulağı duymayan" sunucuların örnek davranışlar göstermemesi nedeniyle gerekenlerin yapılmasını rica ederim. saygı ve sevgilerimle.
    ···
   tümünü göster