1. 51.
    0
    @77 sana söyledik, bu kıza öyle sokulmaya çalışırsan, derhal kalkanlarını kaldırır. ulaşamazsın. yeterince açık söylemedik mi?

    onun dişi değil, insan yanından yaklaşacak, onun insan yanını pohpohlayacaksın. o içindeki dişiyi ancak yatak odasında serbest bırakır. ondan bir şeyler almaya çalış. şu anda eğer bunları okuyan başka kimse yoksa, en şanslı olan sensin. face'den sohpeti başlat, yarım kalsın filan, onun bir konuda senden farklı bir fikri olmasını sağla. sonra git yanına ertesi gün, herkesin içinde hemde, şu fikrin çok aklıma takıldı, gerçekten haklı olabilirsin, birde ağzıdan dinlesem vs. de. sana fikrini döksün, biraz oyalayarak ikna ol. ona sana kattıkları için teşekkür et filan. sonra ayrıl. asla ondan sonra kalkma masadan. konuşurken hep gözlerine bak, ama uzatma, gözrüş açını genişlet, gözlerin fıldır fıldır gezmeden tüm yüzüne ve kendine bak kızın. kız konunun bam teline basarken, önemli gibi bir cümle olunca, gene gözlerine odaklan yakalamaya çalış. bir kez yakalarsan, biter bu iş.

    akşdıbına face'den zekana hayran oldum, gerçekten beni çok etkiledin filan dersin. kız birden sana yumuşayacaktır. bak bir dene gör, bir önceki entry'yi iyi incele.
    ···
   tümünü göster