1. 1.
    +36 -3
    öncelikle şimdiden söyleyeyim okumaya başladığınız an bırakamayacaksınız

    şuku ve nick6 esirgemeyin başlıyorum;

    beyler. açıkça söyleyim kızın erojen bölgesi temiz olsa bile tiksinebilirsiniz. bu gayet normaldir. kendinizi uzaylı hissetmeyin.

    kızla beraber duşa girin. o bölge için özel temizlik şeyleri mevcut. gidin edinin istiyorsanız. güzelce bıcı bıcı yapın.

    sonra bornoz havlu vs. kurulandıktan sonra gidin yatağınıza geçin.

    başlamadan önce ufak bir masaj - kasıklara- veya ufak öpücükler - kasıklara veya boyun, sırt, kulak, göğüs- her zaman için motive edici unsurlardır.

    koku meselesi çözümü olmayan bir meseledir. eğer kokuyorsa es geçin. yapamassanız, kadın ve siz kötü hisseder gerilirsiniz.

    yalama, oral sex mevzuna gelince. beyler hapur şupur yalamaktansa klitoris denilen zamazingoya yakın dil darbeleri kadını zevkten dört köşe edecektir. kadının elinin nereye koyacağı çok önemlidir. eğer saçınızla oynuyorsa veya sürekli elini koyduğu yerler farklılaşıyorsa - elini nereye koyacağını bilemez gibi- bir şeyler yolunda gidiyordur.

    vajinanın alt kısmı - deliğe yakın yerler- başlanacak yalanacak yerler olabilir . bunda bir kusur yoktur. ama zaman geçtikçe ve yalandıkça gelen sıvı mide bulandırabilir. bu yüzden daha yukarı bölgeler - işte klitoris gib gibisi- kadına zevk verenn ve mide bulandırmayan yerler olarak aklınızda kalsın.

    ben sizin yerinizde olsan kıldan tiksinmem bu arada. kıl lan sonuçta. ferre filmden kalma mükemmellik tutkusuyla başlamayın bu cinsellik işine.

    neyse.

    kadın kasıldıkça sol el yalanılan yerin üstüne bastırılarak - kadınlar o bölgedeki baskıyı severler- ve sağ el ile vajinanın hemen en ön kısmında, işaret veya orta parmakla yapılan gel gitlerle kadına çığlık bile attırılabilir.

    bana kalırsa en önemli sorun salya sorunudur. oral sex esnasında ağıza biriken tükürük salya bana kalırsa yutulmamalıdır. poşet veya peçeteye tükürerek idare edilebilir. hem böylece oral sex e sağlıklı bi şekilde devam edebilirsiniz.

    unutmayın. orgasm beyinde başlar beyinde biter. kadını motive edecek cümleler kurun ara sıra. mükemmelsin, olağan üstüsün, of şu güzelliğe bak, aman tanrım harikasın, şu an kendini dışardan görsen kendine oral sex yapmak istersin vs. gibi.

    beyler kendinize güvenin, kadına güvenin. altı üstü sex amk yoksa çükünüz kalkmaz.

    hepinize sevgiler

    panpanız
    ···
   tümünü göster