1. 51.
    +1 -1
    beyler bende ktü de okudum. o dediğiniz muallakliklerin 1 tanesini görmedim ben.5 sene de çok güzel dostluklar edindim. evet trabzon tutucu biraz eski kafalı bir yerdir fakat adam olanı severler, sayarlar. kimse zütünden sallamasın amk. havası devamlı gridir bende gibeyim bu yönünü.ama karadeniz işte.365 günün 280 i yağmurlu olur mu kardeşim? oluyor işte dıbına koyim.
    güzel mahalleleri var,git evini ordan tut sıkıntı gelmesin başına amcık. gider kuzgundereden, arafilboyundan ev tutarsan sıkıntı alırsın tabi başına dıbına kodumun fakiri. 600 liraya nerdeymiş o dıbına kodumun evi bilmek istiyorum.

    velasıl kelam tak at kirlensin .o saydığınız büyük şehirlerdeki travestiliklerin, muallakliklerin hiçbirini göremezsiniz trabzonda. kimse zütüm iyi ayağı yapmasın. evet sokak ortasında yanınızdaki amlının zütünü başını elleyip, dudaklarını öpemezsiniz. giberler.buysa muhabbetiniz haklısınız.

    daha çok yazarımda gibtir et. trabzonda öğrenci olup herhangi bir sıkıntıya kalan binler cidden bana pm atabilirsiniz. hepinize elimden geldiğince yardımcı olacağıma söz veriyorum. her konuda. binler 5 parmağın 5 ide bir değil. liseli duygulara kapılıpta gibimsonik muhabbetler yapmayın.

    sıkıntısı olan pm den ulaşsın. ciddiyim.
    ···
   tümünü göster