1. 26.
    +4 -1
    ders 5:
    bugün sayısız erkeğin saçlarını beyazlatan, stresten doğru düşünmelerine engel olan ve hatalar yapıp sevdikleri kızı tamamen kaybetmelerine neden olan bir durumdan bahsedeceğiz. bugünkü yazıyı dikkatle oku, gerekirse printle ve tekrar tekrar okuyarak her zaman kendine hatırlat.

    kızlar, özellikle biraz oyuncu olan ve sana az çok ilgi duyduğu halde kendisini kolay teslim etmeyenler, seni denemeyi severler. evet, seni oynatmayı, zorladıklarında nasıl davranacağını görmeyi severler.

    bunun iki temel nedeni vardır. birincisi, özellikle sana karşı ilgisi fazla olmayan bir kız için geçerli. bu tip bir kızın seni denemesinin nedeni, öncelikle kendi egosunu tatmin etmektir. seninle ilgili ciddi planları yoktur, ama önce sana umut verip sonra uzaklaşarak çırpınışını seyretmek ister.

    i̇kinci durumdaysa, kız seninle gerçekten ilgilenmektedir ve senin ona karşı duygularını anlamak için dener seni. gene, kendisini geri çektiğinde (ya da bir başkasına yakınlaştığında) senin çırpındığını görmeye can atar. böylece onun kölesi olacağını bilir.

    ne yazık ki bu iki durum da erkeğin ezik olduğu bir ilişkiye yöneliktir. kızın erkeği parmağında oynattığı bir ilişki, erkeğin özsaygısını içermeyen bir ilişkidir. biz gayet iyi biliyoruz ki, güzel ve dengeli bir ilişki her iki tarafın da özsaygısını barındırmalıdır.

    bunun için, her iki örnekte de yapacağın şey aynı: oltaya gelme!

    bir kız seni deniyorsa, duruşunu hiçbir şekilde değiştirmemelisin. oyunu kaybetmeyeceğin tek bir formül var ve bu bakış açısını hep korumalısın: birbirinizden uzaklaşırsanız bu onun kaybı olur. eğer panikle ya da alınganlıkla davranmak yerine, vazgeçmek istemeyeceği etkileyici bir erkek olduğunu fark ettirme yoluna gidersen, kontrolü kaybetmemiş olursun.

    biliyorsun, bunun için de ‘primer çekicilik faktörü’ne ve ‘politikacı tekniği’ne ihtiyacın olacak.
    ···
   tümünü göster