1. 1.
    +71 -11
    herkese iyi geceler, öncelikle özet geçmeyeceğim, okuyamacak kadar aciz olanlar yazmasın.
    gördüğüm kadarıyla yine ayrılık dolu bir gün olmuş, çok sevdiğim ve beraber yazmaktan büyük gurur duyduğum michael gibkofield,freud sen sus haksızsın muallak,aqbqcqdq,yarrayering,savulun,kelebekcuku ve gotgibi gitmiş..

    bakın beyler, yeni yazarlar, sizlere gelmeyin gitmeyin demiyorum,ne tak yerseniz yiyin, ancak bu giden yazarlar hepiniz ölseniz tek kılını bile değişmeyeceğim adamlardır!siz millete ana avrat söverken bu yazarlar bizleri güldüren ve inci sözlük deyince akla gelen 3-5 yazardan birileriydi.

    evet inci büyüyor,bu beklemediğimiz birşeydi, ancak inci büyüdükce malesef admin inci, inciyi inci yapan yazarlara teşekkür etmek *
    * yerine bize alenen gözgöre göre gibtir çekmekte,ha inci sözlüğün olayı budur evet, anarşistiz,giblemeyiz vs. ancak sevgili inci biz eski o 50-60 yazar olduğu günleri mumla arıyoruz, sende arıyorsun, biliyoruz.

    ben yok zall'mış yok ebesinin amıymış bunla ilgilenmiyorum, gibimde değil ben yazıma bakarım, ancak artık sözlükten zevk alamaz hale geldim, üçüncü nesillerin çoğu fake,ve artık zekice espriler kalmadı, insanlar bu heryere saldıran inci sözlüğün bir parçasıyım demke için geliyor buraya artık, espri yapmak için değil, yazı yazmak öylesine yazmak için geliyor,
    bu yüzden günde 15000 başlık açılıyor.

    inci sözlüğün geliştiğini ve büyüdüğünü sanan sevgili admin inci,
    1 ay var sözlüğün bitmesine, üzülerek göreceğiz,
    inci sözlükten bıkmadık, sözlüğün bu halinden bıktık,
    umarım aklınızı başınıza devşirirsiniz..

    rotring
    ···
   tümünü göster