1. 76.
    0
    gayet güzel. şuan oynanabilecek en iyi basketbol simülasyonu. fakat, çok fazla hata var.

    1. olm nasıl basketbolcu tasarlıyosunuz amk ? incecik maravich, nowitzki, durant hayvan gibi gözüküyo. vücut heybetli, kollar dal gibi.
    2. my player modunda, bu amk takımının hangi playbook'u oynadığını nerden bileyim ? bi işaretçi falan veya antrenmanlarla takımın oynadığı playbooklarına alıştırma olsaydı keşke. her maç crossover crossover smaçtan-şuttan bıktım amk. boş pozisyonda üçlük, mid sallamak istiyorum artık.
    3. çok ince ayarlanmış slider bulamazsanız tak gibi oyunlar sizi bekliyo binler
    4. hall of fame derecesinde, alley-oop, screen'e gelen pivota pota altında pas atmak mucize. şansınıza tutarsa artık.
    5. rating'i 60 olan adam, bi maçta el üstünden patır patır şut sokabiliyosa, bu oyunun yapımcılarını gibmek gerekir aga.

    biraz da iyi yönleri söyleyeyim lan, haksızlık olmasın.

    1. 15 yıldızın olduğu challenge modu var. jordan, pippen, abdul-jabbar, dr j. gibi. gayet hoş. atmosfer tam o zamanları yansıttığı için mükemmel olmuş.
    2. ayrıca, şuan nba'de faal basketbol oynayan herkesi oynayabilme modu çok güzel.
    3. my player modunda karakter yaratırken eğer soyismini ingilizce isim yazarsanız ve pc onu algılarsa ki algılamazsa uyarı veriyo zaten, maçlarda spikerler isminizi söylüyo. 2k11'deki gibi lakaplarla işiniz yok yani.
    4. post oyunları gelişmiş. crossover zorlaşmış. bam güm adam geçemiyosunuz, yemiyolar.
    5. training mode çok iyi. her pozisyon için işin ehlinden ders alıyosunuz. sg için mj eğitiyo. pg için maravich.

    söyleyeceklerim bu kadar binler. oyun, başta da söyledeğim gibi güzel. bu arada, dert yandığım playbook olayından anlayan varsa kutumu ışıtmasını bekliyorum. esenle kalın, bol amlı rüyalar-günler sizlerin olsun.
    ···
   tümünü göster