1. 1.
    +125 -9
    sözlüğün ilk günlerini göremedim fakat ocak ayının sonunda dönen muhabbetlerde bile gülmekten gözümden yaş gelirdi. dıbına koyayım sözlüğe kayıt olduğum ilk 4 gün evden çıkmadım lan okula gitmedim amk. sabahlara kadar incide takılmaktan ertesi gün uyanamıyordum .çünkü o zamanlar gerçekten güldüren adamlar vardı. sözlükten keyif alıyorduk. yeni gelenlere üzülüyorum o zamanları göremedikleri için. kendi adıma da üzülüyorum bir daha o inci sözlüğü göremiyeceğim için.

    tamam belki eskiden 60 70 kişi online olurdu sitede, günde 40 50 sayfa yazılırdı ama yazılanların yarısından çoğu kaliteliydi. boşa yazılan entry yoktu. amaçsızlık yoktu. şimdi bakıyorum 1200 online yazar. günde 400 500 sayfa yazılıyor. açtığım başlık dakikasında 2.sayfada.
    haliyle eskiden takip ettiğimiz adamları da artık takip edemez olduk. zaten kimi takip edicez amk adamların hemen hemen hepsi sözlüğü bıraktı yada atıldı.

    artık inci sözlük konseptini de değiştirdi sırf daha fazla reklam yapıp üye sayısını artırmak adına. eskiden ince esprilerin döndüğü bu sitede artık sadece adam haklı beyler ve @2 gibmiş beylerden başka bir şey yok. yaratıcılık yerlerde. eskiden de küfür ederdik ama böyle her gibime küfür edip karşıdaki adamı soğutmazdık.ana bacı yine söverdik ama o küfür bile zeka ürünü olduğundan bizi güldürürdü.ama artık yeni gelenler sağda solda 3 5 küfür gördü diye her başlığa ananı gibeyim yazmayı komik sanıyorlar. anasını gibtiğimin sözlüğü artık zeka ürünü esprilerin döndüğü yer olmaktan çıktı. topluca internet sayfalarına veya tv programlarına saldırı yeri oldu. facebooktaki bir grubun duvarına yarım saatte yüzlerce küfür yazmak mı inci sözlük? yada bir tv pprogrdıbına telefonla katılıp inci öper demek mi?

    şu an sözlüğü bu hale getiren yönetim farkında değil mi acaba sözlüğü bu kadar popüler yapan şeyin kalite olduğundan? peki bu kaliteden ödün verilirse( ki cok büyük bir hızla veriliyor) sözlüğün kısa bir süre içinde çöküş dönemine gireceğini ve aynı hızla popülerliğini kaybedeceğinin farkında değil mi? eğer bu şekilde devam edrse sözlük çok uzun değil kısa bir süre içinde sadece sağa sola saldırıp kendini deşarj etmek isteyen sözlüğün ilk zamanlarında liseli diye tanımlayıp dışladığımız tiplerle dolacağının farkında değil mi?

    kısaca şunu söylemek istiyoruz. sözlük eskiden gerçekten keyif aldığımız bir yerdi. şimdi gerçekten gereksiz bir yere dönüşmeye başladı. inci de artık geçirdiğim süre günde yarım saate kadar düştü.ve yeni üye olanlar da bundan 1 2 ay sonra sıkılıp aynı duyguyu hissedecekler. çünkü inci sözlük kendi kendisinin dıbına koymaya başladı. umarım gerekli önlemler çok kısa bir süre içinde alınır ve sözlük tekrardan hakettiği yeri bulur. yoksa bir kaç ay sonra inci sözlük ruhu diye bir şey kalmayacak.

    şimdi öptüm hepinizi
    ···
   tümünü göster