1. 1.
    +7 -8
    f.bahçe: 58. madde değişmesin, karar verilsin

    fenerbahçe kulübü başkanvekili nihat özdemir yaptığı açıklamada, "biz fenerbahçe olarak diyoruz ki 58. madde değişmesin, virgülüne dokunulmasın. bu madde uygulansın. kim suçluysa cezasını çeksin. kimin suçlu oludğunu görmek için süreye ihtiyaç vardır."
    türkiye futbol federasyonu yöneticileri ile kulüpler birliği vakfı üyeleri arasındaki toplantı sona erdi. toplantının ardından açıklama yapan fenerbahçe kulübü başkanvekili nihat özdemir, "bir herhangi bir cezayı kabul etmiyoruz, çünkü biz suçsusuz. biz fenerbahçe olarak diyoruz ki; '58. madde değişmesin. karar verilsin. kim suçluysa cezasını çeksin." dedi ve şöyle konuştu:

    "değerli arkadaşlar... hepinizin bildiği gibi bugüne kadar tüm toplantılara fenerbahçe olarak tek bir üyeyle değil, en az iki üyeyle, hep beraber katıldık. bu toplantılara çok önem verdik. ve bu toplantılarda kaos ortamından çıkılması için çaba gösterdik. her zaman doğru bildiğimizi söyledik. 'burada konuşulan burada kalacak' diye konuşuyorduk. bu açıklamaları antalya kulübü başkanı hasan akıncıoğlu yapardı. biz özel ya da genel açıklama yapmadık. i̇çeride konuşulanlar gördük ki maalesef herkesin işine gelecek şekilde, çarpıtılarak kamuoyuna verildi. bu da bize taraftarımız ve kongre üyelerimiz önünde çok zorlu bir süreç yaşattı. beyan etmediğimiz sözler bizim ağzımızdan çıkmış gibi kamuoyuna anlatıldı. i̇çeride konuşulanlar dışarıya herkesin işinne gelecek şekilde yansıtıldı.

    biz şunu söyledik... biz herhangi bir şekilde, herhangi bir yolla fenerbahçe'den yarım puan dahi kesilmesi, para cezası verilmesi veya uefa'nın federasyona dikte ettiği hiçbir kararı kabul etmiyoruz. çünkü biz suçsusuz. biz fenerbahçe olarak diyoruz ki 58. madde değişmesin. virgülüne dahi dokunulmasın. bu madde uygulansın. karar verilsin, kim suçluysa cezasını çeksin. kimin suçlu oludğunu görmek için süreye ihtiyaç vardır

    yorumum: biz sucluysak cezamızı çekeriz ama bu kadar prestij kaybımına ugradıgımız bu şike dosyasında hedefe oturtulan fenerbahçeye yargısız ınfaz yapılırken diğer hıc bir kulup ve kulup yonetıcılerının ısmı gecmedı. şike olayı adamakıllı arastırılmalı sdce fenerbahceye konsantre olunmus durumda. bu 58. madde degısıklıgıde asıl sucluları kollamak amacıyla degıstırılıyor..

    edit: eksilemeyin binler gelın tartışalım
    ···
   tümünü göster