1. 1.
    +10 -1
    beyler bu salaklar anlasın diye madde madde yazıyorum...

    1. lan muallakler madem kafanıza göre takıldığınız bi yer burası dıbına koduklarım o zaman niye arada kapatıyosun yazar alımlarını, sürekli açsanıza binler.

    2. madem kafanıza göre takıldığımız bi yer burası niye yazar olanları kovuyorsunuz dıbına koyim. silin adamın entrysini, çaylak yapın 2 gün. silmek niye dıbına koyim.

    3. amcıklar demeye çalıştığımız olay şu. biz popüler kültüre ve ona körü körüne bağlı olan yannan kafalılara karşıyız. bu inci sözlüğün popüler kültürü giberek ün kazandığı dönemlerde, bu körü körüne bağlı olan ebesini gibtiklerim, inci sözlüğü de bir popüler kültür öğesi olarak algılayıp buraya geliyor ve ortamı gibiyor.

    4. asıl yapılması gereken bu popülerliğin tavan olduğu dönemde kapatıcaksınız 1 haftalığına yazar alımını, ortalık durulcak. bu ebesini gibtiklerim sıkılıp üye olmaktan vazgeçicek sözlükte seviye düşmiycek biz de havamıza bakıcaz.

    5. bu dönemde harbi sözlüğe uygun olan adam 1 hafta sonra zaten geri gelir.

    6. eee beynini gibtiğimin modları, siz napıyorsunuz siz de bu popüler zütüno nahoş havasına katılıp sözlüğü bu muallaklere açıyorsunuz büyümek uğruna.

    7. sizin ta dıbınıza koyim.

    8. okuyun amcıklar.

    özet: 1+2+3+4=10 8+7=15 15-5-6=4 10x4=40

    ccc 40 yapar ccc
    ···
   tümünü göster